За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Logitech представляє нову серію ігрових аксесуарів Prodigy

img

Компанія Logitech оголосила про вихід на ринок серії ігрових аксесуарів - Prodigy,яка була спеціально розроблена для удосконалення ігрової майстерності. Нова серія містить дві миші, клавіатури і гарнітуру, та характеризується високою продуктивністю, винятковим комфортом і елегантним сучасним дизайном.

Компанія Logitech оголосила про вихід на ринок серії ігрових аксесуарів - Prodigy, яка була спеціально розроблена для удосконалення ігрової майстерності. Нова серія містить дві миші, клавіатури і гарнітуру, та характеризується високою продуктивністю, винятковим комфортом і елегантним сучасним дизайном.

 

«Ми любимо створювати продукти для хардкорних геймерів, і ми ніколи від цього не відмовимося, - каже Ужеш Десаї (Ujesh Desai), віце-президент і генеральний менеджер ігрового напрямку Logitech. - Спостерігаючи за сплеском захоплення іграми у людей будь-якого віку з різними ігровими навичками, ми розуміємо, що потрібно дещо більше. Наша нова серія Logitech G Prodigy надасть доступ до найкращих технологій всім гравцям. Ці ігрові пристрої створені з урахуванням індивідуальних потреб геймерів».

Серія Logitech G Prodigy містить ігрову мишку Logitech® G403 Prodigy ™ Gaming Mouse, бездротову ігрову мишку Logitech® G403 Prodigy ™ Wireless Gaming Mouse, ігрову клавіатуру Logitech® G213 Prodigy ™ RGB ігрової клавіатури і гарнітуру Logitech® G231 Prodigy гарнітура.

 

 

Ігрові миші Logitech G403 Prodigy

Завдяки легкій і ергономічній конструкції миші G403 Prodigy і бездротової миші Logitech G403 Wireless Prodigy під час тривалої гри рука не втомлюється. Рельєфні вставки з м'якої гуми забезпечують впевнений контроль, а додаткові 10 г знімної ваги дозволяють збільшити загальну вагу миші враховуючи власні уподобання для більшого комфорту.

Обидві миші у вісім разів швидше, ніж стандартні, що означає практично миттєвий відгук при натисненні або переміщенні курсора на екрані. Кнопки мишок мають вдосконалений пружинний механізм, завдяки чому потрібна менше сила для натискання, а також збільшується швидкість відгуку. Ці миші оснащені найкращим оптичним сенсором PMW3366, якому віддають перевагу професіонали кіберспорту по всьому світу.

Миші можна використовувати зі стандартними налаштуваннями (прямо «з коробки») або встановивши додаток Logitech Gaming Software (LGS), що дозволить повністю налаштувати мишу під ігрові переваги - підсвічування, функції кнопок і роздільну здатність для відстеження (DPI). Бездротова миша G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse така ж енергоефективна і високопродуктивна, як і Logitech G900 Chaos Spectrum - флагман компанії. Оптимізоване бездротове з'єднання з частотою 2,4 ГГц має час відгуку 1 мс, що гарантує неймовірну швидкість без перешкод і тим самим випереджає конкурентні рішення, в тому числі і провідні.

Ігрова клавіатура Logitech G213 Prodigy RGB

Розроблена для геймерів всіх рівнів, клавіатура G213 Prodigy має елегантний дизайн, не боїться пролитої кави, зручна і міцна. Інтегрована підставка для рук і регульовані ніжки дозволяють встановити клавіатуру в ідеальному для користувача положенні, забезпечуючи комфорт під час тривалих ігрових сесій. Клавіатура G213 Prodigy об'єднує кращі тактильні відчуття і продуктивність завдяки клавішам, сконструйованим спеціально для геймерів. Кожна клавіша на G213 Prodigy налаштована на ультрашвидкий відгук - в чотири рази швидше, ніж у стандартних клавіатур. Плюс до всього, ігрова матриця anti-ghosting розпізнає багатоклавішні одночасні натискання і забезпечує контроль спрацьовування під час гри.

Клавіатура G213 Prodigy має п'ять зон RGB-освітлення, які можна налаштувати під себе із спектру 16,8 мільйонів кольорів. Змінити колірну схему можна під особисті переваги, ігри, набір улюблених кольорів тощо. Крім того, світлові ефекти можна синхронізувати з іншими пристроями Logitech G за допомогою програми Logitech Gaming Software (LGS). Світло виходить з тиснення на клавішах, а не з-під ковпачків клавіш, що дозволяє легше знаходити потрібні кнопки в темряві.

Додатково виділені кнопки для управління мультимедіа дозволяють грати, ставити на паузу, управляти треками і регулювати гучність музики одним натисканням, без необхідності виходу з гри.

Ігрова гарнітура Logitech G231 Prodigy

За допомогою 40-міліметрових неодімових драйверів гарнітура G231 Gaming Headset Prodigy відтворює високоякісний стереозвук, що дозволяє повністю зануритися в гру на комп'ютері або ігровій консолі. Корпус навушників покриті ретельно підібраною тканиною, використовуваної в спорті, що створює комфорт навіть під час багатогодинного ігрового процесу. Вони легко знімаються для миття, щоб утримувати гарнітуру в чистоті і порядку. Навушники досить тонкі і легкі, проте це не впливає на якість звуку.

Складаний односпрямований мікрофон гарантує кристально чисту передачу голосу, голосно і розбірливо, виключаючи зовнішні шуми. Якщо мікрофон не використовується, його можна заховати назад в навушники. Вбудовані регулятори гучності і відключення мікрофона зручно розташовані на кабелі.

 

Ціни і доступність

Пристрої будуть доступні в Європі з вересня 2016 року по рекомендованими роздрібними цінами:

Logitech G403 миша Prodigy Gaming Mouse - € 69,99;

Logitech G213 клавіатура Prodigy RGB Gaming Keyboard - € 79,99;

гарнітура Logitech G231 Gaming Headset Prodigy - € 59,99;

бездротова миша Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse - € 119.

05.09.2016 199
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!