За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Golla SMART BAG (G967): Універсальний захист телефону для чарівних дам

img

Британська компанія Golla представила на ринок новий універсальний чохол для мобільного телефону. Чохол випускається в чорному кольорі зі світло-зеленою підкладкою, декорований симпатичним малюнком, тому його легко буде відшукати в жіночій сумочці.

Незважаючи на те, що чохол для прекрасної половини людства Golla SMART BAG виготовлений з поліестеру, матеріал покриття все ж приємний на дотик і здатний захистити ваш девайс як від бруду, так і від води, а м'яка тканина підкладки додатково обереже мобільний пристрій ще і від подряпин і попадання пилу.

Golla SMART BAG (G967):

   Універсальні розміри SMART BAG (85x120 мм) дозволяють використовувати його і для захисту МР3-плеєрів, цифрових камер і навіть пристроїв від Apple.

  Багатофункціональності цього чохлу додає вибір декількох видів кріплення: відокремлюваний карабін, петля для з'єднання з ременем і шийний ремінець. Також в SMART BAG збоку є зручний кишеньку для кредитних карток, візиток або карт пам'яті, а спереду - місткий відсік для монет та інших дрібних предметів.

Загалом, чохол SMART BAG G967 являє собою досить оригінальне рішення від Golla, яке не тільки захистить ваш телефон при випадкових падіннях, але і виключить появу подряпин і відколів від ключів або пудрениці, та й просто вигідно виділить ваш пристрій серед всіх інших.

13.03.2013 58
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!