За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Golla Digi Bag Nicole: гламур для фототехніки

img

   Мистецтво фотографування не має обмежень ні у віці, ні з гендерних ознаками. Однак фототехніка, як і самі аксесуари для прекрасної статі відрізняється від стандартних рішень кольором, формою, дизайном. Ось і в лінії сумок-чохлів для фотоапаратів Digi Bag Nicole від компанії Golla, все аж кричить, що цей аксесуар для Ніколь, а значить для дівчини.

 
   Виконана в двох варіантах забарвлення: рожевому і сірому, з квітковим принтом, дана сумочка органічно доповнить гардероб прекрасної дами. Для зручності цей аксесуар забезпечений ремінцем, що дозволяє не паритися про те, що «фотік» впаде або забрудниться під час зйомки або після неї. Надійний карабін кріпить даний чохол на сумці, рюкзаку і т.д. 

Golla Digi Bag Nicole 

   Сумочка має всього одне відділення, так що в неї поміститься лише «мильниця» (70х110х25см). Але це не так важливо, адже головне тут стиль. Мається на моделі і невеликий внутрішній кишеньку для карток, візиток. Чохол закривається на блискавку. Все просто, але вишукано.


   Виконана сумочка з міцного поліестеру, який не пропустить всередину ні єдиної порошинки, так що ваш фотоапарат завжди буде готовий до зйомки.

 Golla Digi Bag Nicole

   Висновок

   Чохол Golla Digi Bag Nicole орієнтований на дівчат з камерою, особливо з маленькою камерою.

 
   Цей аксесуар вдало доповнить ваш імідж і захистить фототехніку від неприємностей, але без фанатизму.

11.09.2014 37
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!