За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Golla CAM BAG S Barry: вибираємо фотосумку для беззеркалки

img

Нова фотосумка Barry серії CAM BAG S від Golla просто створена для комфортного транспортування фототехніки. Не вірите, переконайтеся самі.

 

Зовнішні габарити моделі складають 160х145х95 мм, внутрішньо простір трохи менше - 145х115х80 мм. Так що беззеркалка і парочка інша аксесуарів сюди влізе.

 Golla CAM BAG S Barry

Чорний або білий варіант сумки однаково добре виглядає і зі спортивним костюмом і з класичним смокінгом. А матеріал, з якого виконана сумка, звичний до всіх капризів природи: дощу, курному вітрі, грязьовим «ваннам».

 

Усередині є одне більше відділення, в якому можна зберігати камеру, і кишеньку поменше для різної дріб'язку, аксесуарів. Закривається сумка на блискавку.

 Golla CAM BAG S Barry

«Баррі» може похвалитися знімним ременем для носіння на плечі і петличку для кріплення на поясі. Так що, легкість і мобільність вам забезпечені в будь-якому випадку.

 

Висновок

Дана фотосумка від Golla буде корисна фотолюбителям з компактними фотокамерами, під час піших прогулянок і відпочинку, так як все необхідне для швидкого кадру буде завжди під рукою.

12.09.2014 65
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!