За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Golla CAM BAG M Trevor (G1366): унікальна фото-сумка з відкидним клапаном

img

Зберігання та транспортування різного роду фото-відеоапаратури повинні бути не менш зручними, ніж їх експлуатація. Адже як крути, але носити камеру весь день в руках не дуже зручно. Треба її куди-небудь приткнути. Саме для таких випадків і була створена сумка CAM BAG M Trevor від Golla.

Її зовнішні розміри складають 280х210х140 мм. Цього достатньо, щоб ви могли розмістити в ній всі необхідні прибамбаси. Класичний дизайн сумки буде однаково добре виглядати з будь-яким вбранням: строгим костюмом або кежуал одягом. Матеріал, з якого зроблена сумка, не тільки зносостійкий, але і звичний до всяких атмосферних явищ, від вологи до пилу.

Сумка CAM BAG M Trevor

Всередині у неї є два роздільних відділення. В одному можна зберігати камеру, в іншому якийсь аксесуар до неї, наприклад знімний об'єктив. До речі, при потребі їх можна відстебнути і тим самим збільшити корисний простір усередині сумки.

А ще є окрема кишеня з м'яким покриттям, в який ви можете запхати планшет або інший гаджет, не переживаючи за його збереження.

Також, серед особливостей цієї моделі варто відзначити кілька зовнішніх кишень для дрібниць, які закриваються «блискавкою» і ремінець для зберігання ключів. Як бачите, порядок вам забезпечений в будь-якому випадку.

Висновок:

Сумка CAM BAG M Trevor від Golla буде корисна як професіоналам, які часто в роз'їздах, так і рядовим фотографам-аматорам, для надійного зберігання фото-відеоапаратури в повсякденному житті.

10.04.2014 76
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!