За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

GoClever Navio 5068: Автонавігатор з музикою, відео та радіо

img

Швидкість і точність роботи сучасних автомобільних навігаторів часом наводить на думку, що ці пристрої вміють орієнтуватися не тільки по супутниках, але і по зірках, як у випадку з моделлю Navio 5068 від компанії GoClever з широкими мультимедіа можливостями.

У коробці з GoClever Navio 5068 тільки найнеобхідніше: чохол, автомобільна зарядка, кріплення-присоска на лобове скло. Для комфортного управління девайсом мається стилус, який сховали в нижньому правому куті гаджета.

GoClever Navio 5068

Навігатор виконаний з чорного практичного пластику з приємним софт-тач напиленням і відрізняється хорошою якістю збірки і відмінною підгонкою деталей, що є важливим чинником в умовах постійної балансування на склі автомобіля. Ергономічний корпус завдяки компактним розмірам і вазі не збирає відбитки пальців і легко ховається в бардачок авто: 40 x 90 x 20 мм / 240 м. На правому торці розмістилися всі необхідні роз'єми для життєдіяльності девайса і слот для карт пам'яті microSD об'ємом до 32 ГБ.

Інформація про пробки, місцезнаходження і необхідних об'єктах виводиться на повнокольоровий 5 "сенсорний TFT-екран зі світлодіодним підсвічуванням, роздільною здатністю 480х272 пікселів і відображенням до 65 тис. квітів. Зазначимо, що в Navio 5068 вже завантажені кращі ліцензійні карти України від компанії Навілюкс, з відображенням і пошуком 400 населених пунктів, більше 500 тис. кілометрів доріг, 43 міст з дворовими проїздами, які проведуть вас по шляху проходження приємним голосом на трьох мовах: українською , російською або англійською.

Потужний багатоканальний GPS модуль MediaTek 3328 прорахує всі можливі варіанти шляху з точністю до 5 метрів, а спеціальне ядро ​​для обробки сигналу забезпечить коректне відображення навіть при дуже низькому рівні сигналу. Навігатор працює під управлінням ОС Windows CE 5.0 на потреби якої виділено 64 МБ ОЗУ, а для закачування нових карт від сторонніх виробників користувачам доступно 256 МБ вбудованої пам'яті з можливістю її збільшення картами пам'яті на 8 ГБ.

GoClever Navio 5068

GoClever Navio 5068 відноситься до класу мультимедійних пристроїв, так що вам не доведеться нудьгувати по шляху проходження. На борту новинки имееется вбудований плеєр (MP3, WMA, WAV, AVI, MPEG, ASF, DIVX, XVID, JPG, BMP, PNG, 3GP), FM-приймач і навіть програма для читання електронних книг. Живучість пристрою забезпечує літій-іонний акумулятор ємністю 1500 мАг, що здатний забезпечити до 2 годин роботи без підзарядки.

У підсумку, компанії GoClever вдалося створити черговий «автомобільний» шедевр з серії Navio 5068, який не тільки швидко і точно прокладе маршрут і проведе вас від точки А до точки Б по шляху проходження, але і зробить це з музикою, відео і цікавим чтивом. 

31.05.2013 67
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!