За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

GEMIX KB-160: Вологозахисна клавіатура з українською розкладкою

img

Компанія GEMIX крім випуску мишок всіх мастей і порід, також є відомим виробником різноманітної периферії для ПК. Зокрема, клавіатур, таких як KB-160.

 

Як обіцяє виробник, цю дротову модель оцінять всі ті, кому доводилося проливати на клавіатуру кава, сік та інші напої. Справа в тому, що дана модель спроектована таким чином, щоб при попаданні рідини її робота не порушувалася. Зокрема, кнопки трохи підросли, між ними з'явилися якісь «жолоби», а на самому днищі є отвори для виведення рідини. Таким чином, волога не зможе торкнутися важливі компоненти аксесуара і не порушить його роботу, однак мити її под водой - ми не радимо. Для глибоководних пірнань модель не призначена.

 GEMIX KB-160

Розміри клавіатури стандартні, а от форма відрізняється від загальноприйнятих стандартів. Широка квадратна окантовка по кутах робить модель стійкою на поверхні столу, а зручна підставка дозволяє відрегулювати кут нахилу. Блок складається з 104 клавіш з м'яким ходом, та окремого нам-пада. Виконано пристрій з високоякісного немаркого пластика, який прослужить довго.

 GEMIX KB-160

Висновок

Проста, але разом з тим елегантна клавіатура GEMIX KB-160 оснащена необхідним набором клавіш, повнорозмірним навігаційним блоком і українською розкладкою, що велика рідкість.

 

Крім того, вона має захист від вологи і практично беззвучна під час роботи.

 

29.07.2014 106
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Схожі статті

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!