За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

DeepCool N7 - остудить навіть самий гарячий ноутбук

img

Підставки для ноутбуків призначені для вирішення двох основних завдань - підвищення комфорту користування клавіатурою, зокрема набору текстів, і власне охолодження пристрою, що знижує ймовірність перегріву лептопа при роботі, як у випадку з моделлю підставки DeepCool N7.

Вона відрізняється привабливим зовнішнім виглядом і має 5 позицій кута нахилу, так що кожен користувач зможе вибрати для себе найбільш зручну позицію нахилу ноутбука. Конструкція підставки дозволяє зафіксувати ноутбук досить міцно, щоб він не зісковзував.

Подставка для ноутбука DeepCool N7

Ефективне охолодження пристрою забезпечується завдяки розташованому під металевою сіткою 200-мм вентилятору з блакитною підсвіткою. Він не тільки здатний забезпечити хороший потік повітря, але і не виробляє при цьому багато шуму (не вище 23 дБ). У корпус підставки вмонтований також і USB-хаб на два порти.

Дана підставка призначена для ноутбуків з діагоналлю екрану не вище 15,6 дюйма. У продажу можна знайти моделі зі сніжно-білим і вугільно-чорним кольором корпусу.

Висновок

Підставка для ноутбука DeepCool N7 - Це відмінний спосіб підвищити комфорт при роботі за портативним комп'ютером, істотно поліпшивши при цьому його охолодження, до того ж завдяки цікавому дизайну він буде чудово виглядати на робочому столі.

30.09.2013 63
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!