За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

CANON LBP-6020 - ідеальний лазерний принтер для малого бізнесу

img

Лазерний принтер CANON LBP-6020 - черговий шедевр японських виробників в області периферійних пристроїв.  Компактна, невелика модель LBP-6020 не займе багато місця на робочому столі і до того ж має чимало переваг у порівнянні зі «струминними» побратимами.

Перш за все, монохромний CANON LBP-6020 володіє більшою швидкістю, ніж найсучасніше струминне МФУ, так як лазерний промінь рухається швидше, ніж друкуюча головка. LBP-6020 видає до 18 відбитків в хвилину, а з моменту постановки завдання до виходу першого аркуша пройде всього 7,8 секунд! (Для порівняння: найсучасніший струменевий принтер Canon PIXMA iP7240 Wi-Fi видає до 15 листів в хвилину.)

CANON LBP-6020

Ще одна безсумнівна перевага даної моделі - високий дозвіл друку (до 2400х600 точок) і функція автоматичної корекції. Компактна фокусування дозволяє отримати зображення з дуже високою якістю тексту та чіткої деталізацією графіки.

Варто відзначити, що CANON LBP-6020 досить економічне пристрій - картриджа «Усе в одному» від CANON вистачить не на одну тисячу сторінок плюс дозволить виконати безліч завдань обслуговування одночасно. Заміна такого картриджа, що складається з тонера, чистячого механізму і барабана, займе всього кілька секунд.

Враховуючи все вищеперелічене, CANON LBP-6020 можна рекомендувати для роботи в невеликих офісах. Вартість даного принтера хоч і на порядок вище «струйников», але це вкладення окупиться з лишком, так як LBP-6020 набагато швидше впорається з печаткою великої кількості листів.

05.03.2013 117
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!