За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Apacer AH153: Бамбукове «сховище»

img

   Як правило, більшість сучасних гаджетів виконані в техногенному стилі, і лише одиниці з них нагадують нам про єдність людини з природою. Новий флеш-накопичувач AH153 від компанії Apacer якраз з розряду «натуральних» аксесуарів.

   Розробник дуже уважно підійшов до деталей гаджета, тому AH153 не тільки виглядає оригінально, але і відмінно лежить в руці. Виконаний у вигляді бамбукового стебла, накопичувач покритий прогумованим напиленням зеленого кольору. Задня частина містить невелике заглиблення, в яке вставляється ковпачок, щоб не втратити. А якщо у вас є кілька таких «росточков», можете зібрати з них іграшкове дерево, заодно і розважитеся.

Apacer AH153 

   В основі роботи AH153 - технологія Chip-On-Board, яка передбачає високу надійність захисту інформації, протекцію самої флешки від окислення, вологостійкість. «Росточек» вельми мініатюрний і важить всього 6 м

   Apacer AH153 зберігає в собі 64 ГБ вільного простору, який за наявності спеціального алгоритму стиснення може бути збільшено в рази. Порт USB 3.0 забезпечить високу швидкість передачі даних (90 МБ / с), що дозволяє віднести флешку до одних з найбільш швидкісних міні-накопичувачів.

   Bисновок

   «Росточек» від Apacer стане відмінним презентом, враховуючи високу швидкість передачі даних і мініатюрність.

   Непересічна зовнішність стане тим самим яскравим зелененьким цяткою в сірих буднях.

29.09.2014 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!