За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Apacer 32GB AH129 UFD: стильне сховище для ділових модниць

img

   Так уже склалося, що більшість флешок, швидше практичні, ніж стильні, так як вони розроблені для представників сильної половини людства. І це не дивно, адже по більшій мірі саме вони «рулять» бізнесом. Але сучасним бізнес-леді також потрібні надійні сховища інформації, от тільки крім робочих характеристик, ці пристрої повинні бути ще й вельми привабливими. Як у випадку з AH129 UFD від Apacer.

 
   Ця флешка стане хорошою супутницею стильних і ділових дам. Вона чудово доповнить ваш імідж оригінальними колірними елементами (сріблястим, ніжно-рожевим і блакитним) на тонкому ланцюжку. Завершує образ срібляста пряжка в стилі модного ювелірного бренду Tiffany. Словом, не флешка, а мрія.

  Apacer 32GB AH129 UFD

   Але аксесуар був би марний без своїх технічних можливостей, тому розробник доклав максимум зусиль, щоб вмістити в компактному корпусі (32,85x17x5,5 мм / 6 г) сховище на 32 ГБ. Модель обладнана висувним роз'ємом, і створена за технологією Chip on Board, а значить, плата з'єднана з чіпом. До того ж даний аксесуар ще й захищений від попадання пилу, вологи та ін.

 
   AH129 UFD не відчуває проблем при роботі з різними «операційками». Робоча температура аксесуара варіюється від 0 до + 60 ° C.

 
   Bисновок

   Флешка Apacer AH129 UFD розрахована на любительок яскравих аксесуарів.

 
   Погодьтеся, ну, яка жінка зможе пройти повз пристрої, виконаного в стилі Tiffany?

13.10.2014 256
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!