За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Alcatel DECT Versatis E100 Combo: 2-в-1 - розумна економія для офісу

img

DECT-телефони компанії Alcatel славляться своєю надійністю і довговічністю, високою якістю передачі звуку і надзвичайною простотою настройки, а модель Versatis E100 Combo - ще й розширеним комплектом поставки.

 

Versatis E100 Combo включає стандартний кнопковий телефон та додаткову бездротову трубку стандарту DECT. Обидва апарати гарантують якісний прийом без шумів і перешкод, який у випадку з бездротовою трубкою складе 50 метрів. Досить зручно для великого будинку або офісу з кількома поверхами, щоб не пропустити важливий дзвінок. А якщо все-таки не встигли зняти трубку - в пам'яті апарату зберігаються до 10 останніх вхідних, в разі чого і передзвонити можна.

 

До того ж, використовуючи налаштування з меню, будь-який користувач зможе самостійно організувати 3-сторонню конференцію, з 1-м зовнішнім і 2-ма внутрішніми абонентами. Передбачена і гучний зв'язок.

 Alcatel DECT Versatis E100 Combo

Зручність моделі забезпечено грамотним розташуванням кнопок і зрозумілим меню. Телефонна книжка запам'ятовує до 50 абонентів, є також АОН, природно, при наданні цієї послуги вашим оператором.

 

Висновок

Якщо з якихось причин однієї стаціонарної трубки вам мало, то друга з комплекту Versatis E100 Combo допоможе організувати всі робочі моменти і не пропустити важливий дзвінок.

 

Цей DECT-апарат від Alcatel здатний забезпечити якісний зв'язок без перешкод, з можливістю голосового зв'язку і тристоронньої конференції.

01.07.2014 67
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Схожі статті

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!