За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Alcatel DECT Delta 180: кращий серед DECT-телефонів

img

Незважаючи на поголовну «мобілізацію» стаціонарні телефони рано списувати з рахунків. Адже вдома або в офісі ми по-старому користуємося класичної провідним зв'язком. І якщо можливостей дискового телефону вам не достатньо, то в просунутості DECT Delta 180 від Alcatel можете не сумніватися.

 

У цього радіотелефону багато корисних якостей, які роблять його фаворитом серед DECT-апаратів. Корисно, що у нього міцний корпус і темна забарвлення - так він успішніше буде протистояти всім тягар повсякденного життя, пилу, грязьовим скупчень і випадковим ударам. Сам телефон невеликий, трубка легка. Дизайн універсальний і лаконічний. На передній панелі є невеликий монохромний дисплей з підсвічуванням, на якому зручно переглядати інформацію.

 Alcatel DECT Delta 180

Delta 180 володіє ємною батареї: в режимі розмови він пропрацює до 10 годин, а в режимі стенд-бай близько 200 годин. Модель проста в управлінні, інтерфейс містить лише найнеобхідніше з телефонних зручностей. Наприклад, телефонний довідник на 50 абонентів, повторний набір п'яти останніх викликів, автоматичний визначник номера (якщо ваш оператор підтримує даний режим), список останніх вхідних дзвінків в кількості 10 штук з датою і часом. Ще один режим - спікерфон - звільнить руки під час тривалого дзвінка, адже як показує статистика, в цей час більшість користувачів попутно вирішують ще кілька справ.

 

Висновок

Крім перерахованого вище, з меню DECT Delta 180 можна «витягнути» до десятка привабливих мелодій і встановити їх на вхідний дзвінок.

 

Так що телефонуйте з DECT-апаратом Alcatel - і вам завжди дадуть відповідь!

28.06.2014 59
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!