За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech X5-20MD-2: вибираємо мишку з подвійним фокусом

img

Вивчаючи прилавки магазинів на наявність чогось новенького, зупинимося на класичній мишці X5-20MD-2 від A4-tech. Адже цей «звір» не так простий, як здається.

 

Характеристики у мишки стандартні: дротова, USB-інтерфейс, гарантія на 1 рік. Так чи варта вона підвищеної уваги? Звичайно! Адже всередині у неї працює оптичний сенсор (800 dpi) з подвійним фокусом, який веде курсор по будь світловідбиваючої поверхні: будь то шматок скла або новенький паркет у вітальні.

 

Але це не все. Усередині цього маленького гризуна криються великі можливості технології Run-On-Shine, так що мишка може сама контактувати з операційною системою ПК і без вашої участі оновлювати свою прошивку, тим самим підвищуючи продуктивність.

 A4-tech X5-20MD-2

Управління маніпулятором можливо, як через інтерфейс ОС, так і за допомогою iWheelWorks. Невеликий симетричний корпус звірка добре підходить для роботи лівшів і правшів, дитячих і жіночих рук, а також для ноутбука.

 

Серед елементів управління тут присутній необхідний мінімум: коліщатко прокрутки і три кнопки, включаючи кнопку 2X, дублюючу подвійне натискання.

 

Наостанок додамо, що мишка X5-20MD-2 від A4-tech доступна в двох колірних оформленнях: фіолетовому і графітовому, що нагадує мокрий асфальт, а її габарити складають 55x97x33 мм при вазі 143 р.

 

Висновок

Як бачите, X5-20MD-2 від A4-tech тільки з виду схожий на інші маніпулятори, адже всередині у нього відмінний оптичний сенсор з можливістю подвійної фокусування, що істотно розширює умови його застосування.

13.06.2014 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!