За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Wexler Book T7004: кращий 7'' рідер на ОС Linux із мультимедіа

img

Провідний російський виробник компанія Wexler славиться своїми компактними і доступними пристроями, як у випадку з електронною книгою Wexler Book T7004 з 7'' екраном під управлінням ОС Linux.

 

У комплект, крім самого рідера, входить чохол, що виконує роль підставки, зарядка з підключенням до USB, USB кабель для підключення до ПК, та інструкція.

 Wexler Book T7004

Габарити пристрою невеликі (196.5 х 115 х 6 мм при вазі в 270 р.), так що девайс легко поміщається в руці.

 

Зовні Wexler Book виглядає як пристрій класом вище, та й зборка якісна, ніяких люфтів або скрипів. Приємно здивувала і міцна задня панель, виконана з алюмінію.

 

Велику частину передньої пластикової панелі займає 7'' TFT-дисплей з роздільною здатністю 800х480 пікселів. Під екраном розташувалися кнопки управління, а саме масштабування, повороту дисплея, «Меню», «Повернення» і навігаційний джойстик. А праворуч від екрану знаходяться кнопки для переміщення по сторінкам.

Wexler Book T7004

Роз'єми пристрої розташовані на нижній грані - слот для карт microSD / SDHC, порт microUSB і роз'єм 3.5 мм для навушників. А також отвір мікрофона, індикатор стану рідера і кнопка включення.

 

Незважаючи на свою доступну вартість, Wexler Book T7004 оснащений продуктивним процесором Rockchip RK2738 400 Мгц і 128 Мб ОЗУ, що для «читалки» не типово. Подібні характеристики дозволяють не тільки швидко відкривати електронні твори у форматах TXT, PDF, HTML, FB2, PDB, ePUB, DOC, RTF, але й відтворювати мультимедіа контент (MP3, WMA, FLAC, AAC, WMV, RM, AVI, RMVB, 3GP, MP4, MPEG, MKV) аж до 1280х720 пікселів.

 

Особливістю даного пристрою є якась «закрита» прошивка на базі ядра ОС Linux, тому навіть без звичного сенсорного екрану керувати рідером дуже просто, до того ж меню зручно організовано і інтуїтивно зрозуміло. Крім стандартних програм, на борту «книги» маються хороший органайзер, календар, FM-радіо, диктофон і маса простих іграшок, які будуть до місцю в перервах читання або перегляду відео.

 Wexler Book T7004

Тривалість автономної роботи девайса від літій-іонного акумулятора ємністю 2350 мАг становить до 7 годин в режимі читання, до 4 годин перегляду відео і 25 годин при прослуховуванні музики.

 

Висновок

 

У цілому, Wexler Book T7004 можна рекомендувати тим користувачам, які шукають недороге функціональний пристрій. Цей простий і стильний рідер, може похвалитися якісними матеріалами, добротної збіркою і гідною апаратною начинкою, що укупі з ОС Linux, відкриває перед користувачами широкі можливості не тільки для читання книг, але і відтворення будь-якого мультимедіа контенту і нескладних ігор.

26.06.2013 56
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!