За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

UFT T26: Екологічний столик для ноутбука

img

Сучасної людини важко уявити без ноутбука, який став і розважальним центром, і інструментом для роботи, і ігровою системою. І кожен власник цього універсального девайса прагне якомога зручніше обладнати робоче місце, своє бачення якого і представила компанія UFT у вигляді екологічного складалися столика T26.

столик для ноутбука UFT T26

Стільниця і ніжки цього дива-столу виконані з екологічного бамбука, так що при роботі з UFT T26 ви отримаєте не тільки масу позитивних емоцій, але і приємний запах деревини в доважок. Навіть не дивлячись на наявність хромованих деталей, модель в два рази легше ніж продукція зі звичайного дерева. При розмірах в складеному стані 540х340х40 мм (висота ніжок 30 см), важить столик всього 2,1 кг. Це ідеальний варіант для «ліжкового» аксесуара, його легко переносити, швидко трансформувати і на крайній випадок можна використовувати замість підноса для сніданку.

Бамбуковий столик більш довговічний, він не набирає вологу і не розсихається, до того ж його поверхня не ковзає, так що ви легко можете обійтися без килимка для мишки. На робочій поверхні біля стільниці виробник передбачив зручну підставку для чашки і додаткове місце для зарядки або смартфона.

столик для ноутбука UFT T26

UFT T26 сконструйований для девайсів не більш 17 дюймів і обладнаний двома USB-вентиляторами, які легко вгамують будь-який корпус. Важливо, що при всій компактності робочої поверхні (540х340 мм), її достатньо для розміщення додаткової периферії: невеликих колонок, роутера і пр.

Висновок

Легка і зручна конструкція UFT T26 дозволить легко використовувати столик як для стаціонарної роботи, так і в якості переносного аксесуара для поїздок. Виконана з натурального бамбука, ця стильна модель стане ще й екологічним прикрасою вашого будинку.

20.11.2013 74
Пов'язані товари
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!