За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Сумка Crumpler 13'W Butter Baby: Яскравий практичний аксесуар із тканини для парашутів

img

Сумка Butter Baby від відомого австралійського бренду Crumpler, це яскрава пляма на тлі похмурих кейсів і строгих сіро-чорних аксесуарів для транспортування ноутбука.

 

Призначення цієї кричущої помаранчевої сумки переноска ноутбуків з діагоналлю до 13 дюймів. І якщо запропонована забарвлення вас якось бентежить, знайте, що аксесуар існує і в менш кислотних тонах: синьому, сірому і чорному. Безумовно, світла тканина брудниться набагато частіше інших, однак використаний тут матеріал настільки невибагливий у догляді, що стирається навіть у холодній воді з-під крана і при цьому виглядає як новенький. Потрібно дуже постаратися, щоб його «вбити». Адже сумка виготовлена ​​з тканини, яка застосовується для пошиття парашутів і вітрил, а значить до всього іншого є ще й водонепроникною.

 Crumpler 13'W Butter Baby

Внутрішній відсік Butter Baby має габарити 325х33х235 мм і вміщає крім спеціального чохла сумочки для ноутбука ще й відсік для габаритних речей (блоку харчування, змінного одягу), кишеньки для документів і масу кишеньок на липучках для всяких дрібниць. Ваш гаджет буде захищений від ударів щільними вставками на чохлі і у внутрішньому просторі сумки.

 

Блискавка-застібка на лицьовій частині з секретом: поруч знаходяться два потайних кишені і вставки Love Handles для кріплення додаткових чохлів, наприклад, для смартфона або цифрової камери.

 Crumpler 13'W Butter Baby

Ну, і остання фішка сумки - «Третя нога», за допомогою якої вона перетворюється на подобу рюкзака. Такий варіант зручний, наприклад, при швидкій ходьбі на роботу або при бігу по терміналу аеропорту.

 

Висновок

Сумка 13'W Butter Baby від Crumpler, виявилася не тільки найяскравішою, стильною але ще й самої «бронебійної» і водонепроникної для перенесення ноутбука.

 

Приставка «Baby» ж жодним чином не натякає на немовлят. Можливо, виробник вирішив охрестити так веселого чоловічка на емблемі або зашифрував таємний знак у великому смайли на внутрішньому відсіку? Хто знає.

28.05.2014 218
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!