За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

STEELSERIES Free: малий, та молодецький!

img

Гаджети для геймплея від компанії STEELSERIES давно здобули любов і повагу серед геймерів. Бездротові джойстики «вільної» серії орієнтовані на тих, хто не любить сенсори в мобільних додатках на планшетах і смартфонах, а воліє управляти по-старому за допомогою джойстика, контролюючи ступінь натискання.


           

Даний геймпад неймовірно малий і легкий (108х55х20 мм / 54 г), так що ви без праці засунете його в кишеню джинсів. Це в свою чергу обіцяє безмежні можливості мобільності, адже ваш «дружок» буде завжди з вами і завжди напоготові атакувати ворога. Джойстик досить дружелюбний до різних «осях» (Windows, Mac OS, iOS, Android), що дозволить вам «шпальти» на планшеті, смартфоні або «ноуте» в дорозі або на відпочинку. Правда до його міні-Размерчик доведеться звикати.
           

Серед плюсів девайса довгограючий акумулятор-до 10 годин на інтенсивному ігровому режимі. До того ж заряджати джойстик можна прямо під час винищення зомбі за допомогою USB порту.

Дизайнери, швидше за все при створенні геймпада такий супер-пупер консоллю 90-х як Dendy, особливо це стосується контролерів.

STEELSERIES Free

Завдяки Bluetooth ви зможете здійснити «стикування» з будь-яким дружнім гаджетом, але для ПК все ж доведеться обзавестися Bluetooth адаптером.

Функція SS engine дозволить «дати» кнопках, яких тут 11 штук, свої найбільш часто використовувані команди. Управління складається з Dpad-а, групи з чотирьох клавіш праворуч, кнопок «Вибір» (Select) і «Старт» (Start), які знаходяться по центру, пари аналогових міні-джойстиків, і двох «плечових» перемикачів.

Висновок

Загалом, «вільний» геймпад від Steelseries, показав себе як досить ергономічний і продуманий гаджет.

Правда до таких компактним габаритам доведеться звикати, але зате згодом вам гарантований неймовірно комфортний і мобільний ігровий процес, без втоми для рук, чим не можуть похвалитися більш громіздкі джойстики.

27.08.2014 136
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!