За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Speedlink Sygma Compact Wireless: Агресивний «звір» для будь-якої поверхні

img

У оптичної мишки Speedlink Sygma Compact багато переваг: її конструкція геть позбавлена ​​механічних частин, а оптичний сенсор не вибагливий у роботі. Це робить «звірка» надійним і універсальним.

 

Агресивна зовнішність і компактний корпус дозволяють рекомендувати Sygma Compact власникам ноутбуків, яким приїлися традиційні маніпулятори овальної форми. Цей маніпулятор хороший як лівші, так і правші, так і володарі великих долонь теж не разорчаруются. Габарити мишки становлять 160х230х7 мм.

 

Робота «звірка» базується на протоколі Bluetooth c радіусом дії до 8 м. Так що забудьте про докучливих проводах і відчуєте свободу мобільності.

 Speedlink Sygma Compact Wireless

У роботі Sygma Compact не вередливий, так що прогумований килимок йому не потрібно. Він комфортно управляє курсором на будь-якій доступній поверхні: дерев'яний стіл, скляна підставка, ворсисте покривало і т.д.

 

Оптичний сенсор наділений здатністю 1000 dpi. На корпусі Sygma Compact є зручне коліщатко для скролінгу і світлоіндикатор, який інформує про рівень заряду батареї. Вірніше батарейок, їх дві типу ААА.

 

Висновок

Загалом, відмінна ергономіка та якісні матеріали цієї бездротової мишки забезпечать надійний робочий процес, не дивлячись на тип поверхні.

 

Sygma Compact Wireless від Speedlink можна розглядати в якості гарного і недорогого подарунка.

30.05.2014 17
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!