За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Speedlink Strike Gamepad: вибір войовничих блондинок

img

Чи часто вам зустрічалися дівчата, які обожнюють, наприклад, Counter-Strike або World of Tanks? І цілодобово безперервно що збирають «монетки» в Mario? А от компанія Speedlink впевнена що таких «геймерша» чимало, і навіть випустила спеціальний геймпад серії Strike Gamepad (SL-6535-SPI-01) гламурного кольору фуксії.

 

Колір маніпулятора нарочито яскраво-рожевий, щоб напевно не помилитися у колективній грі. І хто з неї вийде переможцем ще питання, так як Strike Gamepad відмінно продуманий для бродилок, стрілялок, і іншого знищення ворогів.

 Speedlink Strike Gamepad

Джойстик легкий, ергономічний, з довгим кабелем на 1,9 м і зручними виступаючими зонами обхвату. Одним натисканням кнопки маніпулятор переводиться в цифровий режим, підтримує X Input / Direct Input і сумісний майже з усіма комп'ютерними іграми. Про те, який режим на даний момент активований повідомляють індикатори на торцях пристрою.

 

За кількістю кнопок і їх розташуванню джойстик схожий на легендарну PlayStation 3 з тією лише різницею, що у Strike Gamepad вони пластикові. Нагадаємо, це восьмипозиційний хрестовина, два аналогових тригера, два бампера і 8 фронтальних клавіш, що включають позиції «Старт» і «Назад». Ну, а щоб володар цього дива дійсно відчула себе як на війні, маніпулятор наділений досить сильною вібровіддачею, що забезпечує неймовірні відчуття під час гри.

 Speedlink Strike Gamepad

Висновок

Як бачите, Strike Gamepad від Speedlink - це хороший провідний джойстик для геймерів будь-якої статі.

 

У геймпада немає проблем з розпізнаванням і установкою, до того ж він забарвлений в привабливі кольори: крім яскраво-рожевого, є ще сім кольорів на вибір.

16.06.2014 63
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!