За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

SONY LCS-BP2: вибір любителів фототехніки SONY

img

Продукція компанії Sony широко відома покупцям у всьому світі своєю надійністю і функціональністю. Мало не в кожному будинку можна знайти якесь цифровий пристрій цього японського гіганта від телевізора до музичного плеєра. Але мало хто знає, що крім самих електронних гаджетів «японці» займаються ще й виробництвом аксесуарів до них, як у випадку з Фоторюкзак LCS-BP2.

У дизайні цього аксесуара немає нічого зайвого, нічого видатного, тільки маленька фірмова літера «альфа» внизу. Все зроблено добротно, привабливо, а головне - зручно! Нічим особливо не відрізняється від аналогічних аксесуарів зовні, всередині рюкзак Sony LCS-BP2 є справжнім «трансформером». Щоб переконається в цьому, досить просто розстебнути його. Виготовлений він з текстильного матеріалу, довговічного і приємного на дотик. У ньому вашої апаратурі не страшний ні дощ, ні сонце.

SONY LCS-BP2

За кількістю функціональних відділень з цим рюкзаком може зрівнятися хіба що дорожня сумка. Всередині можна легко розташувати цифрову камеру з підключеним повнорозмірним об'єктивом. Трохи нижче, подвійна ніша для ще парочки додаткових об'єктивів, а зверху, над головним відділенням, за замочком є ​​спеціальний бокс, в якому фотограф може зберігати зовнішній спалах або додатковий блок акумуляторів. Знайдеться містечко навіть для невеликого переносного штативчик! Для нього передбачено спеціальне невелике відділення збоку, доповнене лямкою із засувкою для більш надійної фіксації «триноги». Туди ж при необхідності можна покласти і пляшку з водою або ще що-небудь.

SONY LCS-BP2

Висновок:

Оцінити всі можливості рюкзака LCS-BP2 від Sony зможе кожен, хто візьме його в руки, але справжнє задоволення від його використання отримає лише знавець користувач, який знайде застосування всіх внутрішніх відсіках та зовнішнім кишенях, також як і додатковому зовнішньому кріпленню.

10.04.2014 59
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!