За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

SAMSUNG HM3300: поговори з гарнітурою

img

   Bluetooth-гарнітура HM3300 від SAMSUNG створена для користувачів, які ведуть активний спосіб життя і перш за все, цінують мобільність.

 

   Гарнітури побудована за технологією Sound Alive, яка забезпечує приголомшливий звук незалежно від навколишнього середовища. Покращена система шумозаглушення легко позбавляє мова від нав'язливих шумів, завивань вітру і гуркоту електрички. Прибираючи все непотрібне, гарнітура залишає лише ваш голос і голос співрозмовника.

 

   Як і всі просунуті пристрої HM3300 оснащена самими прогресивними технологіями. Сама помітна з них - підтримка двох Bluetooth-з'єднань і автоматичне підключення до вже «знайомим» пристроям. Приміром, до двох телефонів в салоні автомобіля, або планшету і GPS-навігатора, які раніше синхронізувалися з SAMSUNG HM3300.

 SAMSUNG HM3300

   Робота аксесуара організована на базі Bluetooth третьої версії з підтримкою профілів A2DP/HSP/HFP, а значить буде доступна бездротова передача музики, прослуховування аудіокниг з мобільного і повідомлень з GPS-навігатора. Сама гарнітура також «розмовляє», правда словниковий запас її обмежений кількома фразами про стан заряду і можливе підключенні.

 

   Модель доступна в білому і металіку у фірмовому оформленні Samsung Wave. Практично невагомий (10,48 г) аксесуар, безумовний лідер в плані ергономіки. Легкий, тонкий, з зручним вушним кріпленням з прозорого пластика, яка не натирає і відмінно тримається у вусі. Носити HM3300 можна з кріпленням і без нього.

 

   Час роботи гарнітури - приблизно 4 години телефонних розмов або 140 годин очікування. Зверніть увагу, що microUSB-порт для зарядки прикритий пластиковою заглушкою, так що бездротове «вухо» переживе невеликий дощик.

 

   Висновок

    Безумовно, схожими можливостями володіє мало не половина доступних Bluetooth-гарнітур на ринку, які бути може і більш стильні та яскраві.

 

   Але от практично невагомою конструкцією, тонким корпусом і продуманою ергономікою - лише HM3300 то SAMSUNG.

04.07.2014 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!