За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

SAMSUNG DA-E550: Потужна труба для «трубки» з двома док-станціями

img

Компанія Samsung представила на ринок черговий шедевр для меломанів, що цінують мобільність і оригінальність в особі компактної акустичної системи SAMSUNG DA-E550 з бронебійним звучанням.

SAMSUNG DA-E550 виконана у вигляді вигнутий труби з лакованого пластика. Особливо ефектно модель виглядає зі смартфонами білого кольору Цікаво, що на сайті виробника повідомляється, що «труба» здатна озвучувати не тільки Galaxy S2, Galaxy Note і Galaxy Player, але й ворожі iPod, і iPhone. 

акустика SAMSUNG DA-E550

На передній частині системи знаходиться висувна док-станція для «посадки» перерахованих вище гаджетів, на задній - роз'єм живлення і аудіороз'єм 3,5 мм для підключення аудіокабелю. Ще один порт microUSB відповідає за підключення плеєрів, зовнішніх дисків і флеш-накопичувачів. Управління системою здійснюється за допомогою бездротового пульта або сенсорних кнопок, розміщених зверху на корпусі. Габарити «труби» складають 463x122x152мм при вазі 1,6 кг.

Сумарна потужність двох вбудованих динаміків системи - 10 Вт Однак справа не тільки «в Ватах» - на практиці SAMSUNG DA-E550 звучить голосно, насичено і досить чисто, що не властиво пристроям даної цінової категорії. Крім того, тут використаний протокол передачі даних Bluetooth 3.0 з підтримкою кодека Apt-X, який забезпечує фантастичне звучання музики при передачі бездротовим шляхом.

акустика SAMSUNG DA-E550

Любителі електронної музики гідно оцінять можливість пограти з настройками Bass, що зробить ці твори більш виразними, максимально розкриваючи весь діапазон частот.

Так що, як бачите, оригінальна акустика SAMSUNG DA-E550 переконає будь-якого скептика, що розміри не перешкода бронебійних звучанню незалежно від обраного музичного напрямку від класики до драм-енд-бейс і дабстепа.

28.01.2014 67
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!