За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Razer NAGA Molten: Новий погляд на ігрові мишки

img

У більшість комп'ютерних ігор неможливо грати без спеціального маніпулятора. Звичайно, ми не заперечуємо вплив багатогодинних тренувань і особистої майстерності гравця, однак правильно підібрана периферія в рази збільшує ваші шанси на перемогу.

 

Особливістю моделі NAGA Molten стала наявність окремого блоку цифрових клавіш, які за заявами Razer дають певну фору гравцеві і оптимізують геймплей.  Це ж вираз підтверджує і гасло серії NAGA, що в перекладі означає - «порушити баланс». Зруйнувати стратегію противника в даному випадку дозволяють 17 програмованих кнопок, завдяки яким геймер зможе записати макроси і зберегти важливі комбінації для наступної гри.

 Razer NAGA Molten

Час відгуку мишки -1 мс, що стосується чутливості, то 5600 dpi задовольнять запити найвимогливішого гравця. До того ж, використовуючи MMO-клавіші можливо налаштувати так звані ігрові аддони і створити свою зброю, персонажів або продовження сюжетів для гри. На сьогоднішній день аддони доступні для City of Heroes, Age of Reckoning, World of Warcraft, і на цьому виробник не збирається зупинятися.

З точки зору ергономіки - NAGA Molten немає рівних. Плавні лінії корпусу, багатокнопковий сітка з 12 клавіш під великий палець (на жаль, тільки правшів), обтічна форма роблять мишку зручною і рогач. Спеціальні безшумні ніжки дозволяють гризунові переміщатися зі швидкістю 200 дюймів / с, миттєво реагуючи на випади суперника. 

 Razer NAGA Molten

NAGA Molten - дротова, а значить ніщо не підведе вас під час гри - ні виряджені батарейки, ні випадково випав USB-приймач. Сам маніпулятор виконаний з високоміцних матеріалів і, як і вся периферія Razer, прикрашений «бойовий» забарвленням. Те, що ця річ задля офісних клерків стає зрозуміло відразу, досить поглянути на агресивний чорно-червоний «раскрас». Габарити маніпулятора становлять 116х69х41, 6 мм/134 р.

 

Висновок

Razer NAGA Molten - не просто геймерська миша, але й призер численних конкурсів.

 

І якщо ви думаєте, що у вашому житті немає місця таким девайсам, поспішаємо вас розчарувати: окрім перемоги в іграх, подібні аксесуари несуть надійність, високу точність і програмовані клавіші на всі випадки життя.

03.04.2014 95
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!