За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Презентаційні дисплеї як універсальне рішення на всі випадки життя

img

  Сучасні презентаційні дисплеї цілком можуть замінити монітор, так як на них можна з великою зручністю переглядати DVD-диски, фільми та шоу в HDTV якості, або грати у відеоігри. Однак основна функція презентаційних дисплеїв полягає в їх застосуванні під час проведення різного роду презентацій, семінарів і конференцій. Переваги таких рідкокристалічних панелей полягають у високоякісному зображенні, багатофункціональності, простоті настройки і, звичайно ж, доступній вартості.



  55-дюймова LCD панель SAMSUNG ME55B, при габаритах 1246.4 X 718.2 X 29.9 см і вагою в 17 кг, зокрема може похвалитися і своїм тонким корпусом, що чудово виглядає при установці на стіну. До того ж завдяки таким габаритам можна істотно заощадити кількість вільного простору, як в офісі, так і в квартирі, при тому, що зображення все одно буде добре видно не залежно від точки огляду.



  За порівняно невеликі гроші LCD панель SAMSUNG ME55B демонструє якісну картинку без будь-якого мерехтіння, як в центрі екрану, так і в його кутах, при дозволі 1920x1080 точок. Рівень контрастності складає 5000:1, а рівень яскравості 380 nit. На борту панелі є роз'єми D-sub/DVI/HDMI/CVBS/Display Port.

SAMSUNG ME55B

  В панель SAMSUNG ME55B вбудовано два динаміки по 10 Вт, що забезпечить якісне звучання, як при перегляді улюблених фільмів, так і при трансляції  будь-якого рекламного або навчального контенту.



  Сьогодні область застосування презентаційних дисплеїв дуже широка, особливо там, де необхідно коректне зображення різної інформації, починаючи від аеропортів і вокзалів, і закінчуючи рекламою на виставках, у магазинах і різних заходах, що робить їх дуже затребуваними на ринку електронних пристроїв ..

07.02.2013 69
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!