За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Перший смарт-годинник, який не потрібно заряджати

img

Смарт-годинник Sequent використовує унікальну запатентовану кінетичну систему самозаряджання акумуляторів.

Смарт-годинник Sequent використовує унікальну запатентовану кінетичну систему самозаряджання акумуляторів.

Електроніка для носіння сьогодні широко представлена на ринку. Практично у кожного виробника мобільної індустрії є моделі смарт-годинників, фітнес-браслетів, кілець і кулонів, окулярів і шоломів віртуальної реальності та інше. Проте головною проблемою всіх цих гаджетів є їх низька автономність. В середньому їх потрібно заряджати кожні два-три дні. І лише деякі моделі можуть пропрацювати місяць і більше, але використовувати їх повноцінно без смартфона неможливо.

Однак, схоже, що ці пристрої в майбутньому зможуть працювати вічно, без підзарядки! Не вірите? Зустрічайте перший смарт-годинник Sequent, який не потрібно заряджати.

Виробником цього годинника є швейцарська компанія Sequent, саме її розробникам вдалося створити функціональний пристрій, який не потребує ні змінних батарей, ні поповнення заряду акумулятора.

Вся справа в тому, що смарт-годинник Sequent використовує унікальну запатентовану кінетичну систему самозарядки акумуляторів. Ця система перетворює кінетичну енергію в електроенергію.

Принцип роботи смарт-годинника базується на законі гравітації і постійних рухах зап'ястя користувача. У Sequent немає дисплея, і зовні вони нічим не відрізняються від престижних швейцарських годинників. Але замість нього вони оснащені невеликим світлодіодним індикатором. Цей індикатор повідомляє про вхідні повідомлення.

Серед функцій смарт-годинника Sequent є:

  • Вимірювання пульсу користувача;
  • Фіксування місця розташування користувача;
  • Кількість пройдених кроків та іншої фізичної активності користувача.

До того ж смарт-годинник автоматично показує вам місцевий час, де б ви не знаходилися.

В смарт-годиннику Sequent можна плавати і пірнати на глибину до п'ятдесяти метрів, адже він захищений від попадання вологи.

Керування годинником здійснюється через спеціальний мобільний додаток. Його можна скачати в маркеті, як в iOS, так і в Android OS.

Купити смарт-годинник Sequent можна за 219 доларів США, оформивши попереднє замовлення на нього на сайті краудфандингової платформи Kickstarter . Перші поставки смарт-годинника очікуються вже в грудні 2017 року.

 

 

28.07.2017 514
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!