За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Nokia 105: найдоступніший «довгограючий» кнопковий телефон

img

Компанія Nokia приємно здивував користувачів, представивши на ринок нову модель простого стильного кнопкового моноблока Nokia 105 з значним набором характеристик, якими не можуть похвалитися навіть більш дорогі моделі телефонів, та ще й за доступною ціною.

 

Виглядає Nokia 105 досить ефектно. Захищений від пилу і бризок води корпус (107 х 44.8 х 14.3 мм / 70 г) виконаний з пластика і доступний у двох варіантах: чорному і бірюзовому. Скошені кути і краю на задній поверхні дозволяють міцно утримувати цей телефон у долоні.

 

На верхньому торці телефону розташувався роз'єм для зарядки, 3.5 мм роз'єм для навушників і досить яскравий ліхтарик. На нижньому ж лише кріплення для ремінця. Всі строго, мінімально і практично.

 Nokia 105

Цифрова клавіатура телефону - класична, виконана в єдиному блоці. Виняток становить лише навігаційна кнопка з чотирма позиціями. Тому натискання клавіш малість туговато, але зате ви можете не боятися дощу і снігу, втім, як і будь-який інший рідини. Варто відзначити також підсвічування «м'яку» підсвічування клавіатури білого кольору.

 

Новинка оснащена 1.4'' TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 128х128 пікселів, з відображенням до 65 тис. квітів, і практично не блякне на сонці. Хоча, в принципі, можна було б зробити пристрій і з монохромним дисплеєм, що додало б цієї моделі наліт діловитості мобілок 90-х років.

 

Меню Nokia 105 містить всі звичні для подібних телефонів функції: адресна книга, будильник, калькулятор, календар, таймер, конвертер величин, секундомір.

 Nokia 105

Що стосується якості передачі мови, то з цим у 105-й все в повному порядку. Мікрофон досить чутливий і співрозмовник чудово вас чує. а от динамік в Nokia 105 всього один і для обговорення, і для дзвінків. Врахуйте, що на максимальній гучності самостійно включається режим гучного зв'язку, що не завжди зручно.

 

Харчується цей мобільний телефон від літій-іонної батареї BL-5CB, ємністю 800 мА-год, що дозволяє безперервно спілкуватися протягом 12,5 годин, а в режимі очікування гаджет протримається до 840 годин.

 

Висновок

 

Як бачите, незважаючи на свою доступність Nokia 105 може впоратися з більшістю щоденних завдань, покладених на телефон.

 

Це досить практичний апарат, який може похвалитися значним часом роботи в режимі очікування, цікавим дизайном, ергономічним клавіатурним блоком, і стане хорошим вибором для користувачів, які довіряють надійним пристроям, а не гігантам на один день.

22.07.2013 78
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!