За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Монітор Viewsonic TD2220: віртуальна реальність на екрані

img

Ще зовсім недавно Full HD монітор був чимось екзотичним і досить дорогим, але через роки широкоформатні екрани стали доступнішими, та й якість зображення удосконалювалося прямо таки на очах. Сьогодні досить затребуваним є сенсорне управління пристроями і новий монітор Viewsonic TD2220 в повній мірі відображає цю тенденцію.

 Viewsonic TD2220

21,5 "екран монітора заснований на матриці TN + film зі світлодіодним підсвічуванням, що забезпечує неперевершену передачу кольору з гарним запасом яскравості і вражаючою контрастністю з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Час реакції матриці дисплея складає 5 мс, що вельми непогано для сенсорного дисплея, так як повністю виключає подразнюючу «пригальмовування» під час роботи. Монітор Viewsonic TD2220 також може похвалитися хорошими кутами огляду (по горизонталі - 170 0, по вертикалі - 160 0), що дозволяє досить комфортно працювати з графічними додатками. Viewsonic TD2220 здатний передавати до 16,7 млн. кольорів при частоті вертикальної розгортки 50-76 Гц без будь-якого мерехтіння зображення.   

 

Монітор обладнаний значним набором комунікаційних портів: USB 2.0 Type A і Type B, аудіо вхід, DVI і VGA роз'єми. До того ж вбудовані стереодинаміки видають чудову якість звучання. Важливим є і низьке енергоспоживання цього монітора: в активному режимі споживана потужність не перевищує 26 Вт

Viewsonic TD2220

В цілому, монітор Viewsonic TD2220 є черговим гідним доказом правильно обраного шляху розвитку компанії Viewsonic. Бо, враховуючи потреби сучасного ринку, виробник випустив стильне і функціональне пристрій з сенсорним управлінням за доступною ціною і з традиційно високою якістю, в чому ви можете переконатися особисто, якщо зупините свій вибір на ньому.

 

27.03.2013 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!