За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Microsoft Wrls Xbox 360: cамий зручний бездротовий геймпад для Xbox 360

img

Візьміть гру повністю в свої руки і новий безпровідний геймпад Microsoft Xbox 360 не відчепиться від ваших рефлексів. Модель дозволить забути про плутанину з проводів і відчути себе озброєним до зубів не тільки запеклим кіберспортсменом, але і новачкам.

 

У геймерской середовищі Microsoft Wrls Xbox 360 вважається однією їх кращих моделей - зручна і ергономічна, з оптимальним вагою (300 г) і збалансованими габаритами (105х164х61, 3 мм) вона дозволить повною мірою насолодитися процесом гри. Родзинкою маніпулятора є можливість одночасного використання до 4-х геймпадов на одній ігрової консолі. Любителям гострих відчуття однозначно припаде до смаку вібраційна віддача, тому в особливо важких атаках радимо міцно тримати Xbox 360 в руках.

 беспроводный манипулятор Microsoft Wrls Xbox 360

Модель має в комплекті USB-ресивер, який дає можливість підключити будь бездротові аксесуари від геймпада до ноутбука або ПК під управлінням ОС Windows 7, Windows Vista, Windows XP. Корпус пристрою оснащений 8-позиційним D-падом, 4 кнопками управління (A, B, X, Y), двома міні-джойстиками, курками (LT, LB, RT, RB), кнопками Start / Back і незвичайної кнопкою Xbox 360 Guide. Остання значно спрощує управління, а також уміє швидко коннектіться з розважальною системою Xbox 360 з сотнями, а то й тисячами доступних ігор, музики, фільмів та інших розважальних додатків.

 

Працює Xbox 360 від пари батарейок, їх вистачає приблизно на 40 годин захоплюючих баталій, а спеціальний кабель Play & Charge Kit дозволить зарядити маніпулятор не відволікаючись від гри. Радіус дії моделі далеко від консолі становить 9 метрів.

 

В цілому, бездротовий маніпулятор Microsoft Wrls Xbox 360 - це найпомітніша новинка в ігровому сегменті. Модель підійде як любителям бегалок і стрілялок, так шанувальникам більш екзотичних ігор, де потрібна повна віддача та індивідуальна настройка.

 

07.03.2014 61
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!