За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Microsoft ARC Touch WL: мишка з майбутнього з високою чутливістю і сенсорною панеллю прокрутки

img

Розробити легку, компактну і в той же час зручну в роботі миша - завдання не з легенів. Тому намагаючись створити щось подібне, Софтова гігант компанія Microsoft зробила інноваційний крок, створивши складається гнучку та ще й бездротову модель маніпулятора ARC Touch WL Cement (RVF-00016), яка міститься не тільки в сумку але і в кишеню.

 

Комплектація ARC Touch WL Cement складається з USB-приймача безпровідного сигналу, двох елементів живлення типу ААА і інструкції. Що стосується ПЗ, то дана миша без проблем працює в операційних системах Windows і Mac OS. Бездротовий приймач у цього гаджета зовсім мініатюрний і його можна не залишати в роз'ємі USB, а прикріпити до потужного магніту на тильній стороні миші.

 мышка Microsoft ARC Touch WL

Дизайн Arc Touch вельми оригінальний, так як у вимкненому стані мишка абсолютно плоска і зовсім не нагадує звичні маніпулятори. Її включення проводиться при згинанні спинки (про що вас сповістить зелений діод на спинці девайса), причому її не можна згинати як завгодно, а лише до певного положення. Ніяких перемикачів у маніпуляторі немає: 2 основні кнопки виконані в глянці, а замість коліщатка мається металева сенсорна смужка прокрутки, інша поверхня -Рифлена. Зручність сенсора полягає в точності і чіткості маніпуляцій: можна «сверхмедленного» і підконтрольне прокручувати Популярні сторінки сайтів або документів, однак лише переміщаючись по них вертикально.

 

У нижній частині мишки розташовані елементи живлення, вже згаданий магніт для USB-приймача і сенсор з збільшувальною лінзою і мініатюрної CMOS-матрицею, що дозволяє працювати на набагато більш нерівних і складних поверхнях, ніж звичайний червоний лазер. Також цей сенсор здатний виносити навантаження до 75g при швидкості переміщення 3 м / c. Подібних характеристик з головою вистачить навіть для геймерів. До того ж маніпулятор здатний забезпечити управління ПК на відстані до 9-ти метрів.

 мышка Microsoft ARC Touch WL

Висновок

 

У цілому, миша Microsoft ARC Touch WL Cement  дуже зручна в роботі. У першу чергу всі зручності роботи з цим пристроєм гідно оцінять ті, хто часто знаходиться в роз'їздах і не має можливості всюди носити з собою звичну мишку, та ще й з цілим мотком дроту. До того ж цей бездротовий «звірятко» легко поміщається навіть в кишеню піджака. А завдяки унікальному дизайну, гнучкості і технології BlueTrack Technology ви зможете користуватися маніпулятором, як в офісі, так і на конференції, не кажучи вже про роботу на коліні.

30.07.2013 84
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!