За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Контролер Transcend TS-PDU3: USB 3.0 - в кожен ПК!

img

Спеціально для тих, кому не терпиться оснастити свій настільний ПК підтримкою нового швидкісного інтерфейсу USB 3.0, американська компанія Transcend випустила новий контролер під індексом TS-PDU3.

 

Пристрій являє собою карту розширення USB 3.0 з двома зовнішніми USB-портами, що забезпечують пропускну здатність до 5 Гб / c. Якщо порівнювати цей показник з тим же протоколом USB 2.0, то в підсумку з TS-PDU3 отримаємо швидкість в 10 разів швидше, що дає можливість розкрити швидкісний потенціал жорстким дискам і SSD-накопичувачів.

 Transcend TS-PDU3: USB 3.0

Крім високих швидкостей, володарі Transcend TS-PDU3 отримають ємність близько 900 мА, що приблизно на 80% більше ніж у USB 2.0. Так що гаджети, які заряджаються від USB і інші енергонезалежні пристрої, будуть працювати з цим контролером набагато стабільніше.

 

Адаптер Transcend TS-PDU3 побудований на базі контролера NEC і виконаний у вигляді плати розширення з шиною PCI Express x1. Установка плати досить проста і не вимагає спеціальних навичок - навіть «чайник» виконає її за кілька хвилин. До того ж, TS-PDU3 на сьогоднішній день сумісний практично з усіма материнськими платами, так що не викидайте старі «материнки», так як вони відмінно порозуміються з інтерфейсом нового контролера.

Таким чином, Transcend TS-PDU3 дозволяє вам отримати два порти USB 3.0 і можливість використання зовнішніх високошвидкісних накопичувачів без серйозних витрат на модернізацію ПК. Також важливим моментом на користь вибору TS-PDU3 є і надається виробником дворічна гарантія на пристрій.

05.04.2013 169
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!