За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

iNeXT 3D Kid: найдоступніший мультимедіа центр з Blu-ray 3D і Full HD

img

Дивовижний світ мультимедіа став ще ближче з появою медіаплеєра iNeXT 3D Kid, який зможе підключити до телевізора навіть дитина. Це компактне пристрій з підтримкою тривимірного зображення, на основі продуктивного чіпа, працює під управлінням ОС Android і подарує вам і вашим домочадцям безліч приємних моментів при перегляді улюблених фільмів із зовнішніх носіїв або ж онлайн-трансляціях через інтернет.

 

Зовнішній вигляд пристрою досить простий, а сам медіаплеєр укладений в акуратний і компактний пластиковий корпус прямокутної форми, верх якого прикрашений глянцем, а бічні грані з матовим покриттям.

 iNeXT 3D Kid

Пристрій оснащений безліччю комунікаційних портів. На лівій грані розмістилися кард-рідер і роз'єм USB 2.0, а компонентні і композитні аудіо-відео порти, аналоговий стерео, HDMI 1.4, Gigabit Ethernet і високошвидкісний порт USB 3.0 розміщені ззаду. Вбудований модуль бездротового зв'язку відсутня, але можна замовити комплекті поставки з Wi-Fi b / g / n.

 

Даний гаджет при підключенні до мережі відкриє вам доступ до таких онлайн сервісів як YouTube і EX.ua, до того ж ви зможете отримувати контент з файлових сховищ по протоколах SMB (обмін файлами по локальній мережі) і UPnP, а також завантажувати файли за допомогою вбудованої програми BitTorrent на знімний накопичувач (зовнішній жорсткий диск, USB-флешка).

 iNeXT 3D Kid

Плеєр відтворює відео в дозволі Full HD, а також Blu-ray 3D контент, в тому числі і з образів ISO. Кількість підтримуваних форматів відео, аудіо та графіки настільки велике, що мало кому вдасться завантажити файл, формат якого не зміг би прочитати даний плеєр.

 

Як бачите, цьому компактному гаджету iNeXT 3D Kid з дружелюбним і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом по плечу будь-яка задачка з області мультимедіа, навіть із зірочкою, наприклад Blue-ray 3D, так що годинник гарного настрою вам і вашим близьким забезпечені, а демократична вартість пристрою стане приємним бонусом до широких можливостям цього девайса.

09.07.2013 62
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!