За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

GIGAZONE TopView A1981Wx: кращий вибір доступного широкоформатного монітора для дому та офісу

img

Техніка від тайванської компанії GIGAZONE відома своєю прийнятною ціною і вельми гідними характеристиками, як у випадку з широкоформатним монітором A1981Wx вийшов під ім'ям торгової марки TopView з гарною передачею кольору, мінімальним відгуком матриці і непоганими кутами огляду.

 

Дизайн TopView A1981Wx приваблює своєю простотою і в той же час строгістю стилю. Переважаючі прямі кути в геометрії корпусу, його чорний колір і глянсове покриття надають пристрою вид девайса бізнес-класу. Кріплення у цього монітора до підставки дуже надійне, а завдяки її відповідністю міжнародним стандартом VESA, його можна також повісити на стіну. Серед роз'ємів TopView A1981Wx є гніздо для підключення шнура живлення і D-sub.

 

Розташування кнопок управління ніяких нарікань не викликає - всі вони знаходяться на нижній панелі корпусу, а їх позначення виведені на лицьову сторону. Самі кнопки стандартні - "Auto", "+ / -", "Меню", "Power". Меню добре структуровано і інтуїтивно зрозуміло, є і підтримка декількох мов, у тому числі і російського.

 

TopView A1981Wx продемонстрував непогані показники передачі зображення: максимальна дійсна яскравість становить 256 Кд/м2, а рівень контрастності - 628:1. Виробником також заявлена можливість включення динамічної контрастності монітора для максимально комфортного перегляду відео - 8000:1. Підсвічування рівномірне, її відхилення не перевищують 10-12%, що непомітно для людського ока. Кути огляду враховуючи дану цінову категорію пристрою досить хороші: по горизонталі - практично максимальні, без спотворень, лише при погляді знизу під кутом більше 35 ° на екрані можлива поява темних плям.

GIGAZONE TopView A1981Wx 

Передача кольору у монітора, враховуючи потенціал sRGB, на високому рівні - 16 млн. квітів і відтінків укупі з аналого-цифровим перетворювачем (SRP) видають яскраву, насичену і чітку картинку, зменшуючи час відгуку і роблячи зображення різкіше, і контрастніше. Однак, незважаючи на настільки втішні показники, якість відображення буде не достатнім для професійної роботи зі найскладнішої графікою, але розробники на це і не розраховували.

 

Застосована в даному моніторі TN-матриця (TN + film) забезпечує високу швидкість, практично відповідну заявленим виробником 5 мс відгуку.

 

Співвідношення сторін 16:10 (можна міняти на 4:3) припускає якісний перегляд фільмів на цьому моніторі, а висока контрастність і чіткість відображення динамічних сцен дозволяють отримати максимум задоволення від ігрового процесу.

 

Висновок

 

Як бачите, компанія GIGAZONE, створюючи монітор TopView A1981Wx привела на світ серйозного конкурента аналогічним рішенням від іменитих виробників, який якщо і поступається їм у чомусь, то тільки в меншої вартості, але ми пробачимо йому цей недолік).

04.07.2013 44
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!