За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

GEMIX D30 Black: перша веб-камера-робот

img

Кумедний одноокий робот різноманітить робочі будні і зробить спілкування більш приємним. Ну як можна залишатися байдужим, дивлячись в об'єктив симпатичного мультяшного героя з добродушною усмішкою? Якщо ви думаєте, що це анонс чергового героя-трансформера, то ви помиляєтеся, так як насправді такий неординарною зовнішністю наділена нова веб-камера GEMIX D30, в якій VGA-камера вмонтована в голову робота.

 

Незважаючи на свою оригінальність, новинка оснащена повним комплектом можливостей для роботи з веб-додатками. Камера володіє пятислойной скляною лінзою, автоматичним регулюванням яскравості, функцією відстежування руху, балансом білого і автоматичною колірною корекцією.

GEMIX D30 Black

Веб-камера GEMIX D30 сумісна з усіма версіями ОС Windows і з такими додатками миттєвого обміну повідомленнями, як Yahoo, MSN, Skype, а також має утиліту «Plug-and-Play» для швидкої синхронізації камери з ПК чи ноутбуком. За конфіденційність роботи і захист даних користувача в пристрої відповідає функція «Анти-злом».

 

Будьте уважні! Після закінчення відеоефіра камера автоматично закривається, а відкрити її можна тільки натисненням спеціальної клавіші на корпусі робота. Компанія GEMIX попереджає, що спроби відкрити або закрити об'єктив вручну, можуть просто призвести до поломки робота.

 

Загалом, за допомогою GEMIX D30 Black, ви зможете спілкуватися з друзями, проводити відеоконференції або навіть проходити співбесіди не тільки продуктивно, але і з посмішкою на обличчі. Веселий «веб-чоловічок» буде приємним доповненням будь-якого онлайн-спілкування і до того ж стане «на варті» ваших особистих даних від вірусних атак.

12.03.2013 60
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!