За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Ergo Book 0612: знахідка для книголюбів з E-Ink-дисплеєм нового покоління

img

Компанія Ergo продовжує долучати затятих шанувальників літератури до всіх благ цифрової епохи, як у випадку з її останнім творінням у вигляді сверхкомпактной електронної книги серії Book 0612 в незвичайному 6'' форматі.

Комплект поставки, крім рідера, включає щільний шкіряний чохол підвищеної жорсткості, кабель-перехідник Mini-USB-to-USB і посібник користувача, в тому числі й українською мовою.

Ergo Book 0612

ERGO Book 0612 радує простим і приємним зовнішнім виглядом - вона практична в щоденному використанні через відсутність глянцевих елементів в оформленні. Якість збірки рідера приємно радує: всі елементи добре підігнані і точно не розпадуться, наприклад, при тисняві в метро. Компактні габарити девайса (174х126х8 мм), невелику вагу (220 г/300 г c чохлом) і добре продумане розташування елементів управління дозволяють утримувати книгу однією рукою, а при поїздках за місто вона легко поміститься в невелику сумку або навіть внутрішній кишеню.

Улюблені романи, детективи і фантастичні баталії будуть викладені на 6" монохромному дисплеї E-Ink Pearl другого покоління з роздільною здатністю 800х600 пікселів і відображенням до 16 градація сірого, завдяки чому досягається неймовірно чітка деталізація сторінок і відмінна контрастність картинки в цілому. Програмна частина рідера заснована на ОС Linux з встановленою поверх оболонкою Qbook V1.0.0. За «спритне» перегортання сторінок відповідає процесор Rockchip 2818 c тактовою частотою 600 МГц. Для закачування нових бестселерів користувачам доступно 4 ГБ внутрішньої пам'яті і ще 32 ГБ на карті пам'яті формату microSD. Даного об'єму вам з головою вистачить на кілька десятків фоліантів Достоєвського чи Толстого!

Ergo Book 0612

Зі своїм основним завданням, читанням книг, Book 0612 справляється на «5 +»: рідер відображає практично всі відомі електронні формати (включаючи TXT, RTF, DOC і DOCX) і підтримує роботу з архівами (RAR, ZIP, 7ZIP) у двох варіантах: у вигляді книжкової сітки або ж списку з 5 пунктів. У першому випадку, читач побачить тільки обкладинку книги і відсоток прочитання, у другому інформацію доповнять відомості про розмір книги, її форматі і даті додавання.

Порадує любителів чтива і величезний набір додаткових налаштувань букридера: пошук по тексту, перехід на потрібну сторінку, зміни параметрів відображення (шрифт, висота, ширина), закладки, поворот екрану, зміни контрастності, інформація про книгу та ін Вибравши в меню пункт «Фото» можна переглянути фотографії в JPEG-форматі, а в підменю «Музика» зібрані всі наявні аудіозаписи MP3.

Ergo Book 0612

Ємності літій-іонного акумулятора 1500 мАг достатньо для прочитання до 2500 сторінок, так що ви спокійно можете залишати зарядний пристрій будинку і не тягати його всюди з собою.

Підводячи короткий підсумок, відзначимо, що Ergo Book 0612 є однією з кращих електронних книг на ринку, яка відрізняється на тлі конкурентів не тільки симпатичним дизайном і міцним корпусом, але і підтримкою безлічі різних форматів і карт пам'яті, а що йде в комплекті зручний шкіряний чохол стане приємним бонусом для користувачів.

04.06.2013 62
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!