За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Apple оголосила про перехід на поновлювані джерела енергії

img

Нещодавно Google заявили, що всі свої глобальні операції вони будуть реалізовувати виключно за рахунок альтернативних джерел енергії. Google придбала набагато більше поновлюваних джерел енергії, ніж їй може знадобитися. Про це повідомило керівництво компанії Apple, яка впевнено очолює рейтинг компаній, які працюють виключно на альтернативній енергії.

Першими успіхами Apple став показник в 93% власних підприємств, які працювали на чистій електроенергії. Цього показника вони досягли 2 роки тому. Сьогодні Apple не забезпечує 100% своїх потужностей альтернативною енергією. Обсяги, які перевищують можливості поновлюваних джерел енергії, концерн змушений купувати у інших компаній.

Офіси, магазини та інші установи концерну отримують електрику від міської електромережі. Так звану "брудну" електрику в подальшому компенсують екологічно чистими джерелами енергії. У компанії Apple роблять акцент не на покупку "чистої" електрики, а на створенні необхідної для неї інфраструктури. Більше половини потужностей власного енергоспоживання компанія Apple фінансує за свій рахунок.

Всього у компанії є 25 функціонуючих джерел альтернативної енергії. В цілому вони здатні генерувати 626 МВт потужності для виробництва компанії в 43 державах світу. 286 МВт енергії генерується за рахунок електростанцій, які Apple запустила в 2017 році.

З постачальниками продукції компанія Apple також укладає договір про те, що вони будуть використовувати "зелену" енергію. З початку ініціативи з переходу на відновлювані джерела енергії, кількість викидів вуглекислого газу у світі зменшилась на 54%.

На даний момент в розрядженні Apple знаходиться 15 об'єктів по виробництву поновлюваної енергії. Всі вони на стадії будівництва. Вони будуть давати 1,4 Гвт потужності в 14 країнах світу.

11.04.2018 108
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!