За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Акустична система SVEN Loco: Танцюй, поки молодий!

img

Що мали на увазі інженери компанія SVEN, назвавши портативні колонки Loco (в пер. З ісп. Божевільний)? Божевільне звучання або не менш екстравагантний дизайн? А можливо і те, і інше ...

 

SVEN це одна з найсміливіших компаній, яка не боїться експериментувати із зовнішністю своїх продуктів. Випустивши портативну акустику Loco виробник наділив не тільки зовнішністю у вигляді «яйця», і зробив конструкцію за типом «неваляшки». Спробуйте перекинути колонки, і вони тут же повернутися у вихідне положення. Досить оригінальне рішення, до того ж компактне (59x59х79 мм/200 г) і практичне, завдяки софт-тач напиленню.

 SVEN Loco

SVEN Loco складається з двох портативних сателітів, які працюють від акумулятора та інших пристроїв: смартфонів, планшетів, МР3-плеєрів, ПК, ноутбуків і інших пристроїв, оснащених аудіороз'ємом 3,5 мм. Це вдале рішення, оскільки Loco знайдеться застосування і в домашніх умовах, і на природі, і в автомобілі.

 

Якість звуку SVEN Loco на висоті. У колонки встановлений аудіокоректора, що дає на виході до 2 Вт потужності. Частоти програються в діапазоні 200-20 000 Гц і не зникають навіть при автономному використанні системи. Сміливо беріть «яйце» на пікнік і вам забезпечено якісний музичний супровід на додачу до співу птахів і серенад цвіркунів.

 

Висновок

Акустичну систему SVEN Loco можна рекомендувати користувачам, яким потрібні хороші портативні колонки, що відповідають всім сучасним стандартам.

 

Додатковий плюс цього «божевільного» пристрою - його мобільність, незвичайна зовнішність і функція «неваляшки».

23.05.2014 74
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!