За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

AeroCool PGS MECHATRON Black-W (EN57028): кращий корпус для ідеального ігрового комп'ютера

img

Для того щоб зібрати дуже хороший ігровий комп'ютер, потрібні і комплектуючі відповідної якості. І справа тут не обмежується тільки материнською платою, пам'яттю і процесором. Важливим є і те, який корпус ви виберете. А краще всього, якщо це буде AeroCool PGS MECHATRON Black-W (EN57028).

Корпус зроблений у форматі Miditower з урахуванням усіх сучасних технологій зі сталі товщиною 0,6 мм. Його розміри становлять 502x534x226 мм, чого достатньо для установки будь-яких сучасних материнських плат форм-фактора ATX і масивних відеокарт довжиною до 330 мм.

Усередині корпусу достатньо місця для трьох відсіків 5.25 ", трьох 2.5" і чотирьох 3,5 ". А система охолодження може містити цілих вісім вентиляторів розмірами 120, 140 і навіть 200 мм - перегріву можна не бояться. Якщо ж ви бажаєте встановити водяне охолодження, то для цього на задній стінці передбачені спеціальні отвори.

Корпус AeroCool PGS MECHATRON Black-W

Корпус поставляється з уже встановленим на передній панелі вентилятором в 200 мм з червоною підсвічуванням і простим 120 мм вентилятором на задній панелі. Червоний колір мають і різні індикатори.

Оскільки корпус занадто великий для того, щоб встановлювати його на стіл, додаткові роз'єми розташовані не спереду, а зверху. Це два USB 3.0, а також роз'єми для навушників і мікрофону. Там же знаходяться кнопки включення і перезавантаження.

Що ж стосується зовнішнього вигляду, то він також на висоті. Корпус вийшов в міру агресивним, одночасно з цим присутні і фантастичні мотиви - так і має виглядати ігровий комп'ютер.

Корпус AeroCool PGS MECHATRON Black-W

Як і всі інші корпуси такого рівня, AeroCool PGS MECHATRON Black-W поставляється без блоку живлення. Тому ви можете самі вибрати те, що вам до вподоби, не переплачуючи за непотрібне обладнання. До речі, БП встановлюється знизу.

Висновок

Корпус AeroCool PGS MECHATRON Black-W (EN57028) - Це чудова основа для продуктивної ігрової системи. Він відрізняється гарною якістю, забезпечує гідний рівень охолодження і має чудовий зовнішній вигляд. Примітно, що завдяки місткому обсягом він дозволяє використовувати великі відеокарти і збирати солідні дискові підсистеми.

25.09.2013 81
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!