За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Українським студентам тепер можна оформляти пільгову передплату на Apple Music. Ціну знижено вдвічі!

img

На цьому тижні компанія Apple розширила перелік країн, в яких є можливість придбати Apple Music підписку за студентською ціною, яка в 2 рази менше від початкової. Тепер дана пропозиція діє в 82 країнах, включаючи Україну.

Компанія Apple розширила перелік країн, в яких є можливість придбати Apple Music підписку за студентською ціною, яка в 2 рази менше від початкової. Тепер дана пропозиція діє в 82 країнах, включаючи Україну. Новий тариф з пільговою ціною почне функціонувати на території України вже з 26 лютого.

Як стало відомо вартість студентської підписки на Apple Music в Україні складе всього 2,5 долара в місяць. Це за умови, що підписка буде оформлятися на український ID. Якщо ж буде оформлятися студентська підписка на американський або якийсь європейський ID, то вартість передплати становитиме 5 доларів на місяць. Індивідуальна передплата коштує 10 доларів на місяць.

Отримати доступ до студентської підписки мають право: студенти, аспіранти вузів, коледжів, університетів, академій або ПТУ. Використовувати дану підписку студенти зможуть протягом 48 місяців (4-х років). Протягом цього терміну використання Apple Music зовсім не повинно бути безперервним.

Щоб оформити студентську підписку на сервіс, доведеться вибрати відповідний тарифний план в мобільному додатку "Для учнів". У ньому заповнити всі необхідні поля і вказати ідентифікаційні дані, щоб підтвердити статус учня за допомогою сервісу UNiDAYS.

Українські студенти повинні вказати в додатку назву свого ВНЗ, адресу його електронної пошти в доменній зоні edu. На вказану адресу має прийти лист з підтвердженням реєстрації в UNiDAYS, саме в цьому листі і буде реферальне посилання на завершення процедури верифікації студента.

Далі на вказану адресу електронної пошти будуть приходити листи для відстеження права на підписку Apple Music і перевірки статусу студента.

Власники індивідуальної передплати можуть змінити її на студентську. Для цього на сайті компанії передбачений окремий розділ з докладними інструкціями. Можна це зробити і в самому ПО "Музика" або через iTunes на ПК.

20.02.2018 1380
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!