За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Motorola Edge 40 Pro 12/256GB Black (PAWE0023RS)

код товару: U0817885
Ціна за одиницю:
33088 грн
+644 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano ,  e-sim
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея P-OLED
Діагональ екрану 6.67"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Частота оновлення екрану 165 Гц
Матеріал екрану Corning Gorilla Glass Victus

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Частота процесора 3.2 GHz
Кількість ядер 8 core
Відеоядро Adreno 740

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 12 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 50 + 50 + 12 Mpx
Діафрагма основної камери f/1.8 + f/2.2 + f/1.6
Метод стабілізації оптична
Запис відео основної камери 8К UHD (7680x4320)
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 60 Mpx
Діафрагма фронтальної камери f/2.2
Функції камери автофокус ,  розпізнавання обличчя ,  HDR ,  панорама ,  геотегінг ,  спалах ,  покадрова зйомка

Програмне забезпечення

Операційна система Android 13
Мультимедіа ігри ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  FM-радіо
Органайзер календар ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4600 mAh

Додатково

Особливості Безпровідна зарядка ,  IP68 certified ,  Fast Charge 125W
Вбудовані датчики датчик освітлення ,  цифровий компас ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик ,  скло
Розміри (мм) 161.16 x 74 x 8.59 мм
Вага 199 г
Колір чорний
Особливості корпусу безрамковий дисплейводонепроникні

Інші

Виробник Motorola
Модель Edge 40 Pro 12/256GB Black
Артикул PAWE0023RS
Гарантія, міс 12
Штрихкод 840023247576
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Крок у майбутнє з Moto

Смартфон Moto Edge 40 Рro ламає старі стереотипи та пропонує вам безпрецедентні можливості для роботи, мобільної фото та відеозйомки та спілкування. Потужна система камер дає можливість знімати чіткі та яскраві фото з будь-якої відстані. Мобільна платформа на базі процесора Snapdragon 8 Gen 2 забезпечує надшвидку роботу всіх додатків. Підтримка 5G та Wi-Fi 6Е гарантує стабільний зв'язок та супершвидкий обмін даними. Батарея 4600 мАг та зарядка TurboPower потужністю 125 Вт дозволять вам забути про дефіцит заряду протягом дня.

Преміальний дизайн: естетика, надійність, комфорт

Завдяки точно вивіреному контурному дизайну Moto Edge 40 Рro зручно лежить у руці та гарантує комфортне керування навіть на ходу. Матове скло задньої панелі створює шовковисту поверхню, до якої приємно торкатися. Покриття Corning Gorilla Glass Victus захищає екран від подряпин та ударів. Рамка із шліфованого алюмінію забезпечує корпусу додатковий захист.

Приголомшлива продуктивність

Moto Edge 40 Рro не знає собі рівних у швидкодії та продуктивності. Сучасна мобільна платформа на базі Snapdragon 8 Gen 2 та ОЗУ 12 Гб забезпечують стабільну роботу в режимі багатозадачності та перевагу у будь-якій динамічній грі. Підключайтеся до 5G та Wi-Fi 6Е та оцініть на власному досвіді переваги надшвидкостей. Смартфон готовий до Wi-Fi 7, а значить – ви будете серед перших, хто зможе скористатися новим стандартом. Завдяки UFS 4.0 до 256 Гб, у вас буде достатньо пам'яті на все.

Появіть майстерність фотохудожника

Знімайте яскраві та деталізовані фотографії при будь-якому освітленні та з будь-якої відстані чи ракурсу. Основний сенсор з високою роздільною здатністю 50 Мп отримує чудові фото та кінематографічні відео. Ширококутний об'єктив 50 Мп з кутом огляду 114 градусів дозволяє вмістити в кадр більше деталей, а 12-мегапіксельна портретна камера з 2-кратним наближенням та розмиттям фону розкриє вашу красу на кожному фотопортреті.

Ваша чудова посмішка на селфі-знімках

Селфі-камера 60 Мп з технологією Quad Pixel акцентує увагу на вашій природній привабливості і знімає фото, кожне з яких гідне називатися кращим. Отримуйте чудові селфі при будь-якому освітленні, а зйомка одночасно із задньої та фронтальної камери дасть можливість поглянути на одну подію з різних точок зору.

Ваша історія у фотографіях та відео

Під час нічної зйомки автоматично покращується освітлення. Тому всі ваші нічні фото та відео будуть яскравими та повними деталей. А за допомогою функції вирівнювання горизонту та оптичної стабілізації OIS усі динамічні знімки будуть чіткими та рівними. Знімайте чудові відео з роздільною здатністю 4К, які повністю відповідають стандартам HDR10+. Технологія All Pixel з миттєвим фокусуванням забезпечує отримання чітких деталей при будь-якому освітленні. У режимі портретної зйомки ви зможете покращити результат, налаштувавши фокусну відстань та додавши розмиття фону.

Moto працює за будь-яких обставин

Смартфон захищений від впливу пилу, бруду та вологи. Він навіть витримує занурення у воду на невелику глибину. І все це завдяки високому стандарту захисту IP68.

Новий стандарт швидкої зарядки

Акумулятор ємністю 4600 мАг і передові технології ефективного енергоспоживання дозволяють Moto Edge 40 Рro відпрацювати до 30 годин без підзарядки, а це означає - повна свобода протягом дня. З супершвидким підзарядженням TurboPower потужністю 125 Вт часу на підзарядку піде менше, ніж на перерву на каву. Підтримка бездротової зарядки на 15 Вт дасть можливість відмовитися від проводів, зворотне заряджання потужністю 5 Вт допоможе поповнити заряд навушників або смарт-годинника.

Плавне зображення на безрамковому дисплеї

Дисплей рOLED діагоналлю 6,67 дюйма з підтримкою Dolby Vision і HDR10+ відображає понад мільярд відтінків кольорів, завдяки чому вдається відтворити найдрібніші деталі та текстуру об'єктів. Частота оновлення 165 Гц гарантує плавний скролінг та чітке відтворення динамічних сцен. А підтримка Dolby Atmos посилює іммерсивність сприйняття, будь то прослуховування музики чи перегляд фільму.

Ready For: ваш мобільний офіс на базі Moto

Використовуйте дротове або бездротове з'єднання, щоб підключити ваш смартфон до телевізора або великого монітора та користуватися додатками, грати та спілкуватися на великому екрані. Ви навіть зможете підключити периферію через Bluetooth, щоб облаштувати робоче місце там, де вам зручно. Передавайте файли між пристроями, використовуйте Moto Edge 40 Рro як вебкамеру з високою роздільною здатністю, користуйтеся мобільними застосунками на комп'ютері та багато іншого.

Вигнутий і округлий дизайн для комфортного використання
Створений із симетричною досконалістю, Moto Edge 40 Pro гладкий на дотик і зручно лягає в руку. Антиблікове матове скло забезпечує шовковистість задньої панелі, а скло Corning Gorilla Glass Victus захищає безмежний дисплей від подряпин і ударів. Телефон витримує вплив пилу, бруду та піску, а також занурення в дрібну воду на 30 хвилин завдяки стандарту IP68.
Приголомшлива продуктивність
Moto Edge 40 Prо не знає собі рівних у швидкодії та продуктивності. Сучасна мобільна платформа на базі Snapdragon 8 Gen 2 і ОЗП 12 Гб забезпечують стабільну роботу в режимі багатозадачності та перевагу в будь-якій динамічній грі. Підключайтеся до 5G і Wi-Fi 6Е та оцініть на власному досвіді переваги надшвидкостей. Смартфон готовий до Wi-Fi 7, а отже - ви будете серед перших, хто зможе скористатися новим стандартом. Завдяки UFS 4.0 до 256 Гб, у вас буде достатньо пам'яті на все.
Творчий потенціал потрійної камери
Чудові портрети, ефектні широкі знімки, детальні великі плани, кінематографічні відео - все це вам забезпечить універсальна трикамерна система. Знімайте чіткі деталі при денному світлі та яскраві деталі при слабкому освітленні. Завдяки оптичній стабілізації зображення (OIS) знімки не тремтять і виходять кристально чіткими. Знімайте ширшу панораму в міру розширення кадру з роздільною здатністю 50 МП за допомогою надширококутного об'єктива. Дозвольте 2-кратному телеоб'єктиву розкрити чудові риси обличчя під час знімання портретів із широкою діафрагмою та вузькою глибиною різкості.
Приголомшлива селфі-камера для ваших найкращих селфі-знімків
Селфі-камера 60 Мп з технологією Quad Pixel акцентує увагу на вашій природній привабливості та знімає фото, кожне з яких варте називатися найкращим. Отримуйте чудові селфі за будь-якого освітлення, а зйомка одночасно із задньої та фронтальної камери дасть можливість поглянути на одну подію з різних точок зору.
Паливо для вашого натхнення
Скористайтеся швидкою зарядкою TurboPower потужністю 125 Вт або звільніть себе від дротів за допомогою бездротової зарядки потужністю 15 Вт. Робіть усе, що хочете, з потужним акумулятором 4600 мАг, який тримає заряд понад 30 годин.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

33088 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!