За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Веб-камера Defender C-110: Посміхніться! Ви в ефірі!

img

Модель C-110 від Defender - це реальна можливість здивувати друзів і близьких задушевним розмовою, начальство - постійною присутністю на відеонаради і конференціях, а себе улюбленого - гарною якістю зв'язку без проблем.

 

Особливістю Defender C-110 стала регульована підсвічування, яка дозволяє спілкуватися навіть в темряві. Просто визначте необхідне значення за допомогою спеціального регулятора на корпусі «вебки» і спілкуйтеся собі на здоров'я хоч до ранку. Тим більше, що вбудований мікрофон вміє передавати вашу мову в будь-якій тональності: від шепоту до обуреного крику.

 Defender C-110

Хоча обурюватися з C-110 навряд чи доведеться. Робота її не вимагає драйверів, а двошаровий лінза передає «картинку» як живу. CMOS-сенсор з роздільною здатністю 640х480 пікселів має кут огляду в межах 54⁰, в той час як сама конструкція камери обертається в межах 360⁰. Фокусна відстань регулюється від 3 см до нескінченності. Можлива і фотосесія, як кажуть, не відходячи від робочого місця, одним натисканням.

 

Варіант забарвлення C-110 всього один - чорно-сріблястий. Як і належить подібним пристроям, «вебка» наділена універсальним кріпленням, що дозволяє встановити її де-завгодно.

 

Висновок

Ставте на столі, моніторі, ЖК-телевізорі, обертайте на 360⁰, змінюйте підсвітку - Defender C-110 все одно буде передавати якісну «картинку» і хороший звук. Отже не намагайтеся даремно, краще відразу вмикайте «вебку» і починайте спілкуватися.

05.09.2014 64
Пов'язані товари
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Схожі статті

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!