За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

В Україні представили ноутбуки Huawei MateBook X і MateBook D

img

На виставці CEE 2017 в Києві китайська компанія Huawei зробила гучну заяву про плани продажу в Україні своїх ноутбуків. Перші лептопи виробника з'являться на прилавках українських магазинів вже в кінці жовтня цього року.

На виставці CEE 2017 в Києві китайська компанія Huawei зробила гучну заяву про плани продажу в Україні своїх ноутбуків. Перші лептопи виробника з'являться на прилавках українських магазинів вже в кінці жовтня цього року. Мова йде про дві моделі:  MateBook X і MateBook D, які були анонсовані в травні.

 

Ноутбук Huawei MateBook X

Модель ноутбука MateBook X відноситься до ультрапортативних і базується на процесорах серії Intel Core сьомого покоління з пасивним охолодженням.

Його розміри трохи менше за аркуш формату А4, товщина корпусу дванадцять з половиною міліметрів, а важить він всього лише один кілограм (1,05 кг).

Модель оснащена тринадцятидюймовим екраном з матрицею IPS, який захищений загартованим склом від компанії Corning Gorilla Glass. Роздільна здатність екрану складає 2160 х 1440 пікселей при співвідношенні сторін 3:2. Товщина рамок лише 4,4 міліметра.

Ноутбук MateBook X оснащений сканером відбитків пальців, який вбудований в клавішу живлення.

Конфігурації Huawei MateBook X

Серед конфігурацій для українського ринку значаться процесори Core i5-7200U і Core i7-7500U, з чотирма або вісьмома гігабайтами пам'яті, з твердотільними накопичувачами SSD об'ємом 256 гігабайт або 512 гігабайт.

Ультрабук буде комплектуватися фірмовим адаптером MateDock 2 з універсальними портами USB Type-C, USB-A, відео портами HDMI і VGA. На борту самого ноутбука є лише порти Type-C і аудіороз'єм 3,5 мм

Ноутбук Huawei MateBook D

Модель ноутбука MateBook D відноситься до класики і є середньоформатним лептопом. Він також базується на процесорах Intel сьомого покоління і оснащений IPS екраном з розміром діагоналі 15,6 дюймів. Роздільна здатність дисплея становить 1920 х 1080 пікселів (Full HD) і він також захищений загартованим склом Gorilla Glass. Ширина його рамок трохи більше шести міліметрів (6,2 міліметра).

Корпус ноутбука має товщину сімнадцять міліметрів (16,9 міліметрів), а важить він два кілограми (1,9 кілограма).

Конфігурації Huawei MateBook D

Для українського ринку виробник запланував конфігурації ноутбука Huawei MateBook D на базі процесорів Intel Core i5-7200U і Core i7-7500U, з чотирма або вісьмома гігабайтами оперативної пам'яті.

Деякі модифікації будуть включати дискретну відеокарту NVIDIA GeForce 940MX з двома гігабайтами відеопам'яті.

 

В якості накопичувачів можуть бути жорсткі диски HDD на п'ятсот гігабайт або один терабайт, а також комбі-варіант з твердотільним накопичувачем SSD на сто двадцять вісім гігабайт і жорстким диском HDD на один терабайт.

 

Операційна система Windows 10 Home

Всі ноутбуки будуть доступні з коробки з попередньо встановленою версією операційної системи Windows 10 Home, плюс фірмове програмне забезпечення для роботи зі смартфонами Huawei, і повністю локалізованою клавіатурою для українського ринку.

 

Ціна

Що ж стосується ціни, то компанія Huawei назве їх ближче до старту продажів ноутбуків.

10.10.2017 573
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!