За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Увага: Watch 9 від Lenovo

img

Розумний годинник стає невід'ємним аксесуаром стильних людей, і тепер Lenovo представила своє бачення цього пристрою з назвою Watch 9.

Це гібридний вид пристрою, в якому поєдналися традиційний аналоговий годинник, фітнес трекер і захист від води та пилу. Унікальність збірки ще і в тому, що в цій моделі використовуються компоненти компаній Citizen і Nordic, а ще годинник має сапфірове скло і коштує 20 доларів, що якось важко поєднується. Очевидно, ця ціна була розрахована тільки для внутрішнього ринку Китаю на день продажів, і вона буде зростати.

Годинник працює на змінній батарейці, якої вистачає на рік. Ремінець виготовлений з гіпоалергенного силікону з класичною застібкою. Зі звичних функцій трекера тут є крокомір, лічильник калорій, функція відстеження сну і пошук втраченого смартфона. Цікаво, що годинником можна запускати фотозйомку на смартфоні. Watch 9 доступний у білому та чорному кольорі і успішно синхронізується з iOS і Android. Перші партії вже розкуплені, так що ця модель, імовірно, стане хітом.

28.03.2018 1672
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!