За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Сумка Tucano 13 One Premium sleeve: Шик і блиск

img

Італія - ​​це країна оливок, піци, спагетті і провідних будинків моди. Тому все що виробляється там обов'язково потрапляє в розряд преміальних. І сумка для ноутбука One Premium sleeve від компанії Tucano не стала винятком.

 

Зовнішність One Premium відразу заявляє про своє благородне походження - як матеріал тут використовується натуральна шкіра з цікавою обробкою, тому й ціна сумки помітно вище аналогів. Сумка доступна в 5 кольорах: чорному, синьому, жовтому, червоному і зеленому. Внутрішній відсік оброблений щільним нейлоном і може похвалитися трьома відділеннями: один на магніті і два на блискавці. Габарити One Premium складають 360x260x60 мм, вага 620 г.

 Tucano 13 One Premium sleeve

Основне відділення One Premium призначене для перенесення 13-дюймових гаджетів (MacBook Air, MacBook Pro, iPad і Ultrabook 13), але при бажанні в нього можна вмістити планшет поменше, і кілька книг.  А в об'ємний кишеню на лицьовій частині легко вміщуються документи, конспекти, набори для креслення і пр. Тут же зручно переносити зарядку і смартфон. Для більш комфортного транспортування в сумці передбачений довгий тканинної ремінь з можливістю регулювання.

 Tucano 13 One Premium sleeve

Висновок

Як бачите, в сумку One Premium Sleeve від Tucano увійде набагато більше, ніж просто 13-дюймовий гаджет.

 

А її преміальний дизайн і кілька варіантів забарвлення просто ідеально підійдуть під будь-який наряд.

28.05.2014 150
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!