За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

СБПЧ Canon Pixma MG2440 / MG2540: Ідеальне рішення для великих обсягів друку

img

Яким би сучасним не був би ваш принтер, рано чи пізно в ньому доведеться міняти картридж, вартість якого часто дорівнює 50% вартості самого пристрою. Спеціально для таких випадків і були розроблені системи безперервної подачі чорнил (СБПЧ), що дозволяють істотно знизити собівартість друку, як у випадку з моделлю Canon Pixma MG2440 / MG2540.

Дане СБПЧ розроблено для струменевих БФП виробника під індексом MG2440/MG2540 і являє собою невелику конструкцію, яка складається з комплекту водорозчинних чорнил (жовтий, червоний, блакитний, чорний), еластичного багатоканального шлейфу, різних елементів кріплення і фіксаторів, що забезпечують безперебійну друк вашого БФП.

СНПЧ Canon Pixma MG2440/ MG2540

Основна перевага СБПЧ - це якісна і економна печатку із зменшенням витрат на витратні матеріали. У порівнянні зі стандартними картриджами собівартість друку в даному випадку зменшується до 20 разів, адже в кожну їх 4-х її ємностей заправляється по 100 мл чорнила, що дозволяє збільшити об'єм друку без «дозаправки». Крім того, система відмінно ладнає з альтернативними чорнилом, а вони, як правило, набагато дешевше оригінальних картриджів.

Canon Pixma MG2440 / MG2540 комфортна в щоденному застосуванні, для її «дозаправки» необхідно всього лише відкрити ємності і додати чорнила. Причому, вчинити ці прості дії можливо навіть під час друку, абсолютно безпечно для БФП і «чисто» для рук. Завдяки постійним надходженнями нової «дози» також продовжується термін служби друкуючої головки пристрої, основний знос якої відбувається при «чорнильному» голодуванні.

Висновок

Комфортна і недорога друк в домашніх умовах або міні-друкарня в офісі це реальність, так само як і швидка, а головне «чиста» дозаправка БФП своїми силами разом з СБПЧ Canon Pixma MG2440 / MG2540.

15.11.2013 75
Пов'язані товари
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!