За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

SAMSUNG HW-F550: створюємо бездротовий 3D-кінотеатр вдома

img

Якщо ви вирішили обзавестися домашнім кінотеатром, то найбільш менш витратним в цьому випадку буде придбати компактну акустичну систему, сумісну з безліччю зовнішніх пристроїв, як у випадку з моделлю SAMSUNG HW-F550.

Даний саундбар ідеально доповнить ультратонкий телевізор, забезпечивши ульотний 3D-звук у всіх площинах вашого житла.  Акустика наділена привабливою зовнішністю і на відміну від стандартних аудіосистем позбавить вас від докучливих кабелів. Ця система 2.1 передбачає наявність 94-сантиметрової звукової панелі з двома центральними динаміками у вигляді єдиного саундбар, і бездротового активного сабвуфера.

Сумарна вихідна потужність системи становить 310 Вт Враховуючи тривимірну складову у вигляді фірмової технології 3D Sound Plus (3D depth Sound, Vertical Surround and Horizontal Surround), яка забезпечує об'ємний звук, як по горизонталі, так і по вертикалі, ви забудете на час перегляду про всі свої насущні справи, повністю занурившись в відбувається на екрані.

SAMSUNG HW-F550

Корпус даної системи і конструкція сабвуфера були спеціально оптимізовані для якісного відтворення низьких частот.

Приємним бонусом від виробника стала підтримка інтелектуального управління гучністю, реалізація технології Dolby Digital і наявність підсилювача Crystal Amplifier.

З'єднання із зовнішнім світом в домашньому кінотеатрі SAMSUNG HW-F550 відбувається по протоколу Bluetooth або HDMI, також вона оснащена аудиовходом, оптичним входом, HDMI-виходом і портом USB 2.0 для підключення зовнішніх носіїв даних.

Функція SoundShare (швидке бездротове з'єднання з телевізором) доступна для LED-телевізорів серій 6100/6400 і вище, а також плазмових моделей серії 550/5500 і вище.

Як бачите, в особі SAMSUNG HW-F550 ви отримуєте один з кращих на ринку бездротових кінотеатрів з об'ємним високоякісним звучанням, що стане відмінною і відносно недорогий основою для побудови домашнього кінотеатру, позбавленого докучливих проводів.

29.01.2014 67
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!