За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Pentax SMC DA 50 mm f / 1.8: незамінний «фікс» для власників Pentax

img

50 мм «фікси» серед фотографів користуються величезною популярністю. Адже результат зйомок з такими об'єктивами неймовірно якісний.

«Полтос» від Pentax ідеальний для розмиття заднього фону, адже його апертура з максимальним числом дорівнює f / 1,8. Максимальна світлосила також важлива, коли освітлення недостатньо, але використання спалаху не бажано.

Конструктив об'єктива зібраний за принципом фокусування внутрішньої групою лінз, що не дозволяє передньої лінзі обертатися і висуватися, що має на увазі накрутку «полярик» і «градіентніка», до того ж діаметр для фільтрів вельми поширений (52 мм).

Простота виконання «лінзи» не передбачає на корпусі шкалу відстаней, але для сучасних фотокамер це не є проблемою, адже фокус можна довести вручну кільцем фокусування.

 

Pentax SMC DA 50 mm f/1.8

Корпус повністю виконаний з якісного полікарбонату, включаючи байонет, що можливо комусь може не сподобатися. Але враховуючи вартість «скла» і якість одержуваних знімків, на це можна закрити очі.

Об'єктив володіє типовими габаритами і вагою для даної категорії (63х38,5 мм / 122 г) і стане відмінним «напарником» при зйомках в різних жанрах. 

Висновок

Об'єктив Pentax SMC DA 50 mm f / 1.8 не є продуктом класу «люкс», але з упевненістю може дати фору дорогим «стеклам» в різкості зображення.

Так само важливу роль відіграє і маса об'єктива, що дозволить носити його з собою постійно.

А пластиковий корпус здорово знизив вартість «лінзи».

16.09.2014 32
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!