За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Panasonic Lumix DMC-LS6: 14 Мп малюк із ширококутним об'єктивом

img

Всесвітньо відомий японський гігант електроніки компанія Panasonic  добре відома користувачам своїми бездоганними телевізорами, музичними системами, фото і відеотехнікою, як у випадку з компактною моделлю фотокамери серії Lumix DMC-LS6 (DMC-LS6EE-K) з 14-Мп сенсором і якісним ширококутним об'єктивом.

 

Варто зауважити, що, незважаючи на свої розміри цьому пристрою під силу багато що, завдяки 5-кратному оптичному зуму, можливості зйомки відео в HD дозволі і інтелектуальному підбору потрібного режиму зйомки в залежності від ситуації.

 

У комплект поставки, крім самої камери, входять дві акумуляторні батареї, кабель USB, ремінець і диск з додатковим ПЗ.

 фотоапарат Panasonic Lumix DMC-LS6

Дизайнери наділили корпус пристрою, виготовлений з матового пластика, трохи шорсткого на дотик, плавними округленими кутами. На верхній панелі знаходиться мікрофон і динамік, а також кнопки включення і спуску затвора. На задній панелі вже традиційно розташувався 2.7'' TFT-дисплей з кнопками навігації, управління меню і зума. Збоку ж знаходиться порт miniUSB і кріплення для ремінця.

 

Окремої уваги в камері Panasonic Lumix DMC-LS6 заслуговує її програмна складова.

 

Так, зокрема, інтелектуальний автоматичний режим (iA) призначений для отримання оптимальних якісних знімків практично без вашої участі.

 

«Розумна» утиліта по  вибору сценічних режимів розпізнає умови зйомки і виставляє відповідну експозицію і фокусування.

 фотоапарат Panasonic Lumix DMC-LS6

Однією з серйозних проблем початківців фотографів є легка розмитість фотографій при зйомці з рук (причина - тремтіння рук). У цьому пристрої вона вирішена за допомогою OIS - системи оптичної стабілізації, яка компенсує тремтіння рук без зниження якості зображення, тим самим роблячи зйомку більш комфортною та ефективною. Потрапили в кадр джерела світла автоматично компенсуються камерою, так само як і ефект «червоних очей».

 

Lumix DMC-LS6 також може похвалитися якісним ширококутним об'єктивом з мінімальною фокусною відстанню 26 мм. Ця камера відмінно підходить для зйомки як групових портретів, так і не дуже віддалених пейзажів. Чудовою особливістю камери є 5 х оптичний трансфокатор, би наближення без втрати якості.

До того ж в даному фотоапараті світлосила об'єктива становить F2.8, яка властива камерам для більш професійної аудиторії, що здорово допомагає в умовах недостатнього освітлення.

 фотоапарат Panasonic Lumix DMC-LS6

Висновок

 

Як бачите, незважаючи на те, що сьогодні мініатюрні і недорогі моделі фотоапаратів часто залишаються без уваги користувачів камера Panasonic Lumix DMC-LS6 з фокусною відстанню 26-130 мм і можливістю зйомки HD відео (1280х720) зі швидкістю 30 fps дійсно гідна вашої уваги.

Lumix DMC-LS6  володіє не тільки оптичною системою стабілізації зображення, інтелектуальною функцією розпізнавання осіб, а й спеціальним режимом «Панорама», властивий більш дорогим пристроям, і стане відмінним помічником для початківця фотографа в його перші кроки до вершин мистецтва фотографування.

11.07.2013 47
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!