За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Nikon 1 J1: унікальна не дзеркальна камера

img

Cьогодні життя проноситься зі швидкістю кіноплівки, і не встигнеш озирнутися, як рік вже пролетів. І тому все частіше хочеться хоч на мить зупинити цей шалений ритм, щоб пригадати все те хороше, всі ті моменти, які відбулися з вами або вашими близькими людьми. Популярна фотокамера Nikon 1 J1 допоможе вам зберегти в пам'яті самі особливі моменти вашого життя.

Nikon 1 J1 крім універсального об'єктиву з триразовим збільшенням, вдосконаленою CMOS-матрицею і миттєвому автофокусу, є на сьогоднішній день ще й найшвидшої у своєму класі, що дозволяє робити якісні знімки зі швидкістю до 60 кадрів в секунду. Та й фотозйомка об'єкта в русі теж по плечу цієї «малятку», як в іншому і відео у форматі Full HD. До того ж тепер в процесі відеозйомки ви можете, що називається без відриву від виробництва, при потребі зробити і фотознімок.

Nikon 1 J1

Але головною особливістю Nikon 1 J1 є те, що за порівняно невеликі гроші, ви отримуєте якість дзеркальних фотокамер з можливістю використовувати будь-які об'єктиви з серії NIKKOR, призначеної для професійної фотоапаратури, що істотно розсовує рамки для творчості на відміну від простих «мильниць».

Камера Nikon 1 J1 поставляється вже з професійним об'єктивом-«китом» 10-30 Kit Black, що дозволяє поекспериментувати при створенні своїх фотошедеврів як з вбудованим спалахом, так і без неї.

Пристрій доступний в чотирьох колірних рішеннях: в чорному, сріблястому, білому і червоному кольорах, що робить його універсальною покупкою.

У базову комплектацію фотокамери входить сумка і кабель HDMI, що є приємним доповненням до її і так чималим достоїнств, адже ви отримуєте унікальний пристрій з функціоналом «зеркалки» і зручністю «мильниці» від Nikon.

06.03.2013 61
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!