За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Навушники Sennheiser OMX 680i sports: Другі «вуха» для ранкових пробіжок

img

  Якщо ви віддаєте перевагу диванним буднях пробіжки по алеях парку, то нова шумоїзолірующая гарнітура Sennheiser omx 680i розроблена спеціально для вас - любителів інтенсивних занять спортом.

  Нова лінійка спортивних дротяних гарнітур від Sennheiser створена спеціально для використання в екстремальних ситуаціях, і тепер ви зможете пробігти не один кілометр.

  Модель навушників Sennheiser OMX 680i стане відмінним вибором для любителя спорту, адже її кріплення виготовлені із спеціального гнучкого матеріалу.

Завдяки спеціальній системі EarFin і комплекту зручних вушних адаптерів, гарнітура надійно і комфортно кріпиться у вухах. Навушники також наділені унікальною системою захисту від поту і води і відмінно функціонують навіть в самих складних погодних умовах. Sennheiser OMX 680i не страшні морози, адже гарнітура не втрачає гнучкості навіть при 10 градусах нижче нуля.

Sennheiser OMX 680i

  На допомогу спортсмену виробник також додав до навушників «розумний» пульт керування з вбудованим мікрофоном. Він вдало «захований» в кабель і забезпечує роботу з новим поколінням iPhone, IPod і iPad. З його допомогою ви зможете швидко і легко перемикатися між музичними треками, відрегулювати гучність або активувати функцію голосового управління.

  Підсумуємо: пристрій в своєму ціновому сегменті практично не має конкурентів. У порівнянні з «вушками» EarPods with Remote and Mic від Apple, гарнітура Sennheiser OMX 680i sports виграє за рахунок поліпшеного кріплення, а схожу модель Roccat Vire навушники від Sennheiser обходять за якістю звучання, та й виготовлені вони з більш якісних матеріалів, ніж аналоги.

19.02.2013 197
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!